Subota 07.11.2015.
20:50
Tanjug

Nemački filolozi savetuju mlade devojke: Bez seksa sa izbeglicama

Reuters
Filolozi u strahu od "mladih, jakih muškaraca sa seksualnim potrebama"

O izbeglicama se piše kao o "imigracionoj invaziji" zbog koje su osećanja Nemaca podeljena, ali i kao o ljudima od kojih su neki došli iz kriminalnih motiva, "mladim, jakim, uglavnom muslimanima" sa seksualnim potrebama.

- Potpuno je normalno da ti mladi, često neobrazovani muškarci takođe imaju i potrebu za seksom - kaže se u tekstu i postavlja pitanje kako će oni, s obzirom na svoju predstavu o ulozi žene u islamskom svetu, moći u Nemačkoj da dožive svoju seksualnost ili traže partnera, a da pri tom ne dođu u sukob sa normama nemačkog društva.

U tekstu se dalje kaže, prenose mediji, da postoje mnoge žene i majke odraslih kćerki koje sa zabrinutošću gledaju na to i da postoje priče o seksualnom opterećivanju žena pre svega u svakodnevnom životu, u javnom prevozu ili samoposlugama.

- Kako možemo našim devojkama, starijim od 12 godina objasniti da se ne upuštaju u površnu, seksualnu avanturu sa sigurno često atraktivnim muslimanima - postavljaju pitanje zabrinuti učitelji, a iz opozicionih partija kažu da se to graniči sa potpaljivanjem mržnje, prenose mediji.

2024 © - Vesti online