Subota 07.11.2015.
15:28
Vestionline

Zvezda: Besramno napadanje nacionalne institucije

Arhiva
Foto: Ilustracija

Crveno-beli navode da je u pitanju "apsolutna laž" i dodaju:

- Ono što zabrinjava je besraman pokušaj urušavanja našeg kluba u trenutku kada sigurnim korakom korača ka šampionskoj tituli. Pošto je postalo očigledno da je Crvena zvezda kvalitetom dominantna u Srbiji, da je ubedljivo najgledanija, da je postavila dobre temelje za budućnost, neki krugovi su spremni da idu do te mere da nacionalnu instituciju, što naš klub bez pogovora jeste, bezočnim lažima diskredituju u UEFA i time izazovu žestoku kaznu za naš klub.

Saopštenje na klupskom sajtu završava se fotografijom potpisanog sporazuma sa Rajkovićem, po kojem se može videti da mu klub duguje 51.969 evra, kao i porukom:

- Ovi koji žele da unište Crvenu zvezdu, očigledno su zaboravili moto pod kojim ju je najveća navijačka populacija na Balkanu sedam decenija stvarala: SVE PROLAZI, ZVEZDA TRAJE!.

Istovremeno kada i klub, oglasio se Predrag Rajković.

- Hoću ovim putem svima da kažem da priče koje su se danas pojavile da između mene i Crvene zvezde postoji bilo kakav problem nisu tačne!!! Nikada ne bih bio prepreka mojoj Zvezdi ni na koji način i krivo mi je što se tako nešto pominje - poručio je Rajković.

2024 © - Vesti online