Subota 07.11.2015.
11:01
Vestionline, alo.rs

Zvezda prevarila UEFA, Rajkovićev potpis falsifikovan?

FK Crvena zvezda/Marko Đurić
Nevolja na pomolu: Predrag Rajković

Zvezda je morala pre tri sedmice da napravi reprogram duga kako bi prošla monitoring UEFA i zadržala mogućnost da dobije pravo na evropsku licencu, a dug prema Rajkoviću je 50.000 evra. Doskorašnji golman tvrdi da ništa nije potpisao.

- Ništa nisam potpisao. Kako da potpišem kad sam u Tel Avivu. Dogovor je bio da mi klub isplati novac do 15. septembra, ili 15. oktobra, ne sećam se. Polovinu tad, a polovinu kasnije. Nisu to ispoštovali i zbog toga nisam pristao ni na kakav reprogram i nisam hteo da potpišem nikakve papire - rekao je Rajković za "Alo".

Generalni direktor Zvezde u ostavci, Zvezdan Terzić, istakao je da su svi potpisali reprogram i da klub ima većih problema od Rajkovića.

- Ne znam gde se nalazim. Nema struje, a vi me zamarate sa Rajkovićem. Svi igrači su potpisali, svih 84 fudbalera. Nisam stražario i gledao ko je tamo šta potpisivao, možda je potpisao Rajkovićev otac - jasan je bio Terzić.

Ove navode odbacio je i predsednik Zvezde Svetozar Mijailović.

- Taman posla da bi to neko uradio. Sve je urađeno sporazumno. Ta dokumenta su dostupna, s tim što mi ne možemo da ih objavljujemo, jer sadrže plate i ugovorne odredbe koje su poverljivog karaktera - rekao je Mijailović.

2024 © - Vesti online