Petak 06.11.2015.
20:12
pulsonline.rs

Soraja odgovorila dušebrižnicima: Evo odakle mi skupoceni džip

instagram.com/@sorajavucelic
Šta svet briga odakle njoj novac za automobil: Soraja Vučelić

- Po potpisivanju ugovora sa auto-kućom iskeširala sam 10.000. Strašno je u situaciji kada je jednoj devojci mogla da odleti glava da se iko bavi pitanjem odakle mi novac i da se tako skreće sa prave teme. Bože moj, odakle meni pravo da poželim da kupim automobil na otplatu. Pa, samo kada sam ušla u Velog brata dobila sam 15.000 evra, a da ne pričam o ostalim stvarima - kaže Soraja za "Pulsonline".

Ona dodaje da u podgoričkoj policiji postoje sva potrebna dokumenta vezana za to vozilo, kao i ugovor koji je sklopila sa auto-kućom gde je kupila džip.

- Auto se vodi na auto-kuću, a svako iole pismen bi trebalo da zna da se vozilo prevodi na vlasnika tek pošto se otplati - ističe Soraja.

Dodaje da zbog policijske istrage ne bi smela da daje detaljnija obaveštenja o događaju i da joj je dosta "brižnika".

- Valjda policija zna šta radi. Ako su mi rekli da ne pričam zbog istrage valjda oni bolje znaju. A ti koji brinu odakle mi novac i što pišu o meni a da me prethodno ne pozovu telefonom, nek ne brinu. Čim mi policija dozvoli da pričam obavestiću dušebrižnike odakle mi pravo da poželim da kupim automobil - zaključuje Soraja.
 

2024 © - Vesti online