Petak 06.11.2015.
22:45
S. Đurić - Vesti

Pokojna tetka u borbi protiv droge

Reuters
Spasao je duh njene pokojne tetke

Sve svetske zvezde koje su odavno pokupile i najmanji marketinški štos vrlo rado daju izjave o svojim dogodovštinama sa duhovima. Neke od njih se odlično zabavljaju dok druge temeljno rade sve što je u interesu samoreklame. Jer, danas nije dovoljno za uspeh da imaju kvalitet ako ga ne začine nekim tračom, misterijom ili makar providnom haljinom.

Majli Sajrus je 2009. godine za magazin "El" otkrila da je u svom stanu u Londonu imala paranormalni susret. Pevačica je rekla da se njena mlađa sestra jedno veče tuširala i vrisnula jer je voda odjednom postala vruća da nije mogla da izdrži.

- Slavina se sama okrenula i voda je počela da je peče. Moja sestra je bila skroz crvena.
Majli je izjavila i da je videla malog dečaka da sedi na lavabou i gleda je kako se tušira. Nakon ovog iskustva počela je da istražuje i saznala je da je u toj zgradi nekada postojala pekara za koju se verovalo da je ukleta. Majli je zaključila da je videla sina.

Isterivači duhova

Pevačica Arijana Grande je prilikom posete Kanzas Sitiju videla demone. Pevačica je magazinu "Kompleks" rekla da je bila veoma uzbuđena što je videla ukletu kuću i kasnije posetila groblje za koje se veruje da je jedna od sedam zemaljskih kapija pakla. Uhvatila je panika, pa se izvinila duhovima i dok je odlazila uslikala je groblje. Izjavila je da je i automobil počeo da joj smrdi na sumpor što je znak demona. Priču je začinila da ni papa neće u avionu da prođe iznad tog groblja. Kasnije je otkrila da se na slikama jasno vide lica tri demona. Nakon što je ovu nimalo privlačnu sliku postavila na Instagram, Arijana je rekla da su stvari postale još čudnije. Počela je da čuje šapat i veoma uznemirujuće prikaze kada zatvori oči. Tvrdi i da je uspela da uslika crnu materiju, te da se ta slika misteriozno pojavila na njenom krevetu jednog jutra. Novinarima je kasnije rekla da je sama sebe istrenirala da se udalji od takvih situacija.

Sting tvrdi da je video duha koji se jedne noći pojavio u njegovoj sobi. Pevač je istakao da je i njegova žena Trudi Stajler videla figuru kako stoji sa detetom u uglu njihove spavaće sobe. Sting je takođe, u intervjuu za Radio 2, naveo da je video predmete kako lete i da je čuo misteriozne glasove u jednoj od svojih kuća.

- Svašta se dešavalo u toj kući: predmeti su leteli, čuli smo neobične glasove, doživeli čudne stvari. Kada živite u starim zdanjima, osećate njihovu energiju.

Lejdi Gagu, kako piše u njenoj prvoj autobiografiji ove ekscentrične pevačice, od pakla droge spasao je duh njene pokojne tetke Džoane. U eksperimentisanje s drogom se upustila jer je tako htela da oponaša životni stil svojih idola, Mika Džegera i Endija Vorhola. Ušmrkavala je kokain i uzimala puno LSD-a.

- Džoana, sestra mog oca koja je umrla sa 19 godina, u mene je usadila svoj duh. Bila je pesnikinja i slikarka. Ona mi je bila partnerka - napisala je Ledi Gaga.

Osim toga, ubeđena je da je uhode duhovi. Priznala je medijima da je potrošila hiljade dolara kako bi uzela opremu za lov na duhove da bi prekontrolisala bekstejdž na svojoj turneji u Londonu. Ekscentrična pop senzacija zaposlila je tim isterivača duhova kako bi pre njenog nastupa u londonskoj O2 Areni isterali zle duhove i očistili prostor. Tu uslugu je platila 5.000 američkih dolara.

Svedok na sudu

Američka pevačica Keša je novinarima otkrila da je i ona imala iskustva sa natprirodnim bićima i napomenula da je morala da se iseli iz svoje kuće u Los Anđelesu jer je bila ubeđena da je ukleta. Ali, ipak, ova priča ima i dobru stranu jer Keša kaže da joj je duh pomogao da napiše pesme "Supernatural" i megahit "Tik Tok". Ono čega se ona dosetila a drugi nisu jeste priznanje da je 2012. godine imala seks sa duhom.

- Ne znam kako se zove! On je duh. Svidelo mi se to - rekla je ona.

Kasnije je magazinu "Rolingston" otkrila da je pozvala isterivača duhova. On je ustanovio da se duhovi lepe za nju zbog njene zvezdane energije.

Adel je iznajmila luksuznu vilu koja je nekada bila samostan. Mnogo puta je čula jezive zvuke u toku noći i zbog toga je odlučila da unajmi ženskog telohranitelja da spava sa njom kako bi mogla da je zaštiti od duha mrtve kaluđerice. Naime, ona se žalila da noću čuje čudne zvuke. Demi Lovato tvrdi da je u Teksasu odrasla igrajući se sa duhom i izjavila je da je njena kuća ukleta.

Brkati duh

Kejti Peri nedavno je tokom snimanja reklame za svoj novi parfem navodno videla duha. Pevačica je snimala u jednoj vili na Beverli Hilsu, a kada je bila sama u svom apartmanu, videla je muškarca kako stoji pored nje i istrčala iz sobe vrišteći. Rekla je producentima da je bila sama u apartmanu, okrenula je ogledalo i zaledila se kada je videla čoveka sa brkovima i užasnim licem kako gleda u nju. Perijeva je istrčala iz sobe vrišteći. Producenti su ubedili pevačicu da ostane na setu jer su joj obećali da će imati čuvara koji će biti uz nju u svakom trenutku i da će pokriti sva ogledala.

- Dolazili su mi medijumi i lovci na duhove jer sam je veoma često viđala dok sam odrastala. Kada sam imala tri godine, mama me uhvatila kako pričam sama sa sobom. Pitala me s kim pričam, a ja sam joj odgovorila: "Sa svojom najboljom drugaricom, Emili." Demi je u jednoj radijskoj emisiji rekla da je jednom prilikom sa osam godina kada je zatvarala orman videla devojčicu, obučenu u odeću iz 19. veka. Lovato tvrdi da je tako razvila šesto čulo:

- Kada uđem u prostoriju, odmah znam da li se tamo nešto desilo ili da li je hotel uklet.
Suđenje za ubistvo Majkla Džeksona dobilo je bizaran preokret nakon što je sudija odlučio da uvaži izjavu koju je duh pokojnog pevača navodno dao bivšoj ženi muzičara Lajonela Ričija.

Ona tvrdi da joj je duh kralja popa rekao da za njegovu smrt nije kriv lekar Konrad Marej, već da se slučajno ubio sam. Brenda Riči tvrdi da joj se lično obratio duh pokojnog kralja popa.

Žena bez lica

Kejt Hadson je tokom gostovanja u jednoj TV emisiji izjavila da ona i njena majka glumica Goldi Houn mogu da vide duhove.
- Nije da ih bukvalno vidimo, više osećamo prisustvo njihovog duha. Verujem u energiju. Verujem da ona može da se manifestuje kao nešto vidljivo. Kada primetite takvu energiju, treba da joj kažete u kojoj smo godini, i da ne pripada ovde - rekla je Kejti, koja je izjavila da je jednom videla duh žene bez lica i da je osećaj bio jeziv.

Filips je u svom svedočenju prepričao razgovor koji je Brenda navodno vodila sa duhom.

- Brenda me je pozvala i rekla da je stupila u kontakt sa Majklom Džeksonom. On joj je rekao da se sam ubio i da Konrad Marej nije kriv - rekao je Rendi Filips.

Sudija Ivet Palazuelos je njegov iskaz prihvatila kao validno svedočenje, a uzela je u obzir i reči Džeksonovog duha.

Suzan Bojl, kako pišu britanski mediji, tvrdi da je u svojoj kući videla duha svoje preminule majke, Bridžit Bojl.

- To je kuća moje majke. Njena energija je još tamo. Zapravo sam videla njen duh. Mislim da je želela da mi da do znanja da je dobro. Sve je tako fino mirisalo. Možda je to bio njen parfem, nisam sigurna - ispričala je Suzan Bojl.

Program vanzemaljaca

Zvezda serije "Dadilja" je ubeđena da su je oteli vanzemaljci. Kako kaže, zahvaljujući tome je čak i upoznala svog muža Pitera Marka Džejkobsona. Oboje su videli bića s druge planete pre nego što se se upoznali.
- Oboje smo se vozili u automobilu sa svojim očevima i oboje smo tada bili srednjoškolci. Kada smo shvatili da smo oboje doživeli istu stvar, zaključila sam da smo programirani da se upoznamo. Oboje imamo isti ožiljak na istom mestu - ispričala je u intervjuu za "Hafington post".
Drešerova smatra da se ispod ožiljka nalazi čip koji su vanzemaljci ugradili. I roker Semi Hagar tvrdi da su se vanzemaljci na njega zakačili i nešto instalirali, a sumnja i da su informacije "uzeli" iz njegovog mozga.

Amajlije za ne daj bože

Ima slavnih ličnosti koje se ne opterećuju duhovima, niti veruju da postoje. Međutim, neki od njih se plaše da ih ne zadesi neka nesreća, pa za svaki slučaj nose razne amajlije. Kameron Dijaz se ne plaši duhova, ali zato nigde ne ide bez amajlije. Tako u tašni nosi čarapu svog bivšeg dečka Džastina Timberlejka.

- Džastin je imao jedan par čarapa koje je uvek nosio kada je išao na rekreaciju. Pošto su se skoro iscepale, bacio ih je, pa je Kameron uspela da spase jednu čarapu i sada je nosi u torbi za sreću. Ona zaista veruje da bi joj se nešto loše desilo kada bi izgubila tu čarapu - ispričala je novinarima prijateljica Kameron Dijaz.

Ni Danijel Redklif ne veruje u duhove.

- Sumnjam da ću ikada naleteti na nekog duha - rekao je Danijel Redklif dok je snimao film "Žena u crnom" u kome se suočava sa duhom žene koji teroriše jedno englesko selo.

2024 © - Vesti online