Sreda 04.11.2015.
18:12
tracara.com, svet.rs

Mimi Oro drogirali, pa pokušali da joj ukradu 100.000 evra?!

youtube.com/In Production Official
Zaradila u rijalitiju, ali i privatno (mada se ne zna na koji tačno način)

Bivša učesnica Parova, pored ogromnog honorara koji je dobila učestvujući u rijalitiju, radi i privatno, pa je u proteklom periodu .

- Ne troši na gluposti, već je planirala da uloži u neki ozbiljan posao kad joj iskrsne dobra prilika. Jednom prilikom, Milica se slučajno izlanula o svojoj ušteđevini. To je učinila jer je bivšem dečku želela da dokaže da nije rasipnica nego žena koja je uspela da zaradi dovoljno novca za jedan solidan stan u užem centru grada. Nažalost, nije slutila da će to biti kobno po nju - rekao je izvor blizak starleti.

Navodno, njen bivši je to preneo svojim drugovima koji se bave mutnim radnjama, a oni su došli na ideju da je drogiraju kako bi saznali gde krije svoje bogatstvo.

- Ta ekipa je skoro svako veče sipala Mimi nešto u piće, nadajući se da će tako pijana i drogirana početi da priča svašta, pa i da će im reći gde je novac. Međutim, to nije uradila što ih je nerviralo. Trajalo je to danima. Kad god bi čuli da je Mimi u nekom klubu, dolazili bi tamo i pronašli su način da priđu njenom separeu i ubacivali joj drogu u piće. Kada su videli da od toga nema ništa, batalili su strategiju - tvrdi izvor.

2024 © - Vesti online