Četvrtak 05.11.2015.
04:30
Telegraf

VIDEO: Ovaj telefon je skoro neuništiv

youtube.com/TechRax
Telefon preživeo brojne udarce

Jutjuber TehReks nastavlja sa uništavanjem novih modela telefona, pa je ovoga puta na red došla Motorola Droid Turbo 2. Ovaj smartfon je neverovatno izdržljiv, a to je potvrdio i test koji je ovaj momak sproveo.

Prvo što je TehReks uradio bilo je da telefon sa visine od oko metar i po baci na beton. Uređaj je to preživeo sa manjom ogrebotinom kućišta koja se skoro i ne vidi. Potom je uzeo telefon i bacio ga na zemlju tako da ekran prvi udari o beton. I ovaj test je smartfon Motorola Droid Turbo 2 preživeo bez problema.

Nova perjanica Motorole ima neverovatnu zaštitu ekrana koja se sastoji od nekoliko slojeva zaštitnog stakla. To je glavni razlog zbog kojeg je telefon gotovo neuništiv prilikom pada iz džepa, ruke, sa stola, ali ipak nije bio dovoljno čvrst da izdrži udarac čekićem.

TehReks je nekoliko puta snažno udario čekićem po ekranu što je rezultovalo da se ekran zamrzne, a potom se telefon sam od sebe isključio.

Međutim, na staklu su ostali samo male pukotine tu gde je čekić udario, a ostatak displeja je ostao netaknut. Da je neki drugi telefon u pitanju, staklo ekrana bi se verovatno raspršilo u sitne komadiće.

2024 © - Vesti online