Sreda 04.11.2015.
15:38
S. Ban

Histerične Vodolije i dosadne Device

wallpapernpictures.blogspot.com
 

Ovan ponekad može da bude destruktivan u svojoj brzini i ljutini. Nervira okolinu galamom, ne bira reči tokom rasprave. Plahovit je i impulsivan.

Bik ume da bude škrtica, zavidan i lenj. Tromi su, ne podnose promene, kao i kritike. Ne žale novac kada je reč o hrani i vrhunskim pićima. Teško pristaju na promene.

Po ovoj teoriji, Blizanci su površni i često se dešava da se bave tračevima i spletkama. O sebi imaju izuzetno visoko mišljenje, hvalisavi su, a sagovornike mogu da zamaraju pričama bez početka i kraja. Ne umeju da čuvaju tajne.

Rakovi su podmukli, sebični i lažno ljubazni. Mogu da zaplaču zbog svake sitnice. Sebe predstavljaju kao osetljive i brižne osobe. Pravi su majstori da prikupe plodove tuđeg rada.

Prodavci magle

Ribe su, po ovom tumačenju, manipulatori i najveći prodavci magle u Zodijaku. Teško razlikuju stvarnost od mašte, draže im je da čitaju poeziju i piju omiljeno piće od bilo kakvog rada.

Lavovi su egoisti i pozeri, šampioni taštine. Za njih je smak sveta ako nisu u centru pažnje. Okupirani su sopstvenom veličinom, pa se dešava da ne primećuju šta se dešava oko njih.

Device su metiljave i negativci. Neprestano nešto zanovetaju, stalno traže i nalaze dlaku u jajetu. Bolesno su pedantne, pa nije čudo što mnogi smatraju da je reč o najdosadnijem horoskopskom znaku.

Vage mogu da budu površne i licemerne. Poznato je da teško donose odluke, pa stalno traže savete, koje najčešće ne sprovode u delo. I one se često zaljubljuju u sebe.

Škorpije su opsesivne, zlobne, brbljive i lascivne. Majstori su manipulacije. Njihova opsesivnost često može da zada glavobolje njihovoj porodici i prijateljima. Pokazuju patološku ljubomoru u emotivnim odnosima.

Strelčevi su neodgovorni i prevaranti. Vole lagodan život preko leđa drugih. Imaju talenat da dođu do novca bez imalo napora. I oni često pokazuju brbljivost.

Jarčevi su proračunati, iskompleksirani, hladni, spori i despotski nastrojeni. Velike su tvrdice, pa od njih nikada nemojte da tražite pare za zajam. Osim što se trude da u životu prođu sa što manje novca, prema okolini imaju ohol stav.

Vodolije su histerični egzibicionisti, bezosećajni i nametljivi. Često se uživljavaju u ulogu humanista, ističu svoju plemenitost, a u stvari, pomažu drugima samo ako od toga imaju koristi.


 

2024 © - Vesti online