Sreda 04.11.2015.
12:13
Vestionline, Sport

"Ovi su gori od Đurića, rade iza leđa sa Zahavijem i Ramadanijem"

FK Partizan
Miljenik "grobara": Andrija Živković na velikoj "šetalici" pristalica crno-belih

Oglasio se i otac Andrije Živkovića, Jovica, koji je za dnevni list "Sport" demantovao da je postignut dogovor sa Benfikom, a uz to je osuo drvlje i kamenje po aktuelnoj upravi crno-belih. 

- Imponuje mi što se ime mog sina dovodi u kontekst sa tako velikim klubom kao što je Benfika, ali ne postoji nikakav dogovor, niti znam o čemu se radi. Zapravo, znam! Radi se o tome da Parrtizan radi Andriji iza leđa, iako smo imali džentlmenski dogovor. Isto tako je radila i uprava na čijem je čelu bio Dragan Đurić, a mogu mirne duše da kažem da su ljudi, koji sada vode Partizan, daleko gori od pomenutih prethodnika - kaže Živković.

Otac Andrije Živkovića dodaje da je svestan da novinski napisi dižu cenu njegovom sinu, ali i ponavlja da nikakvog dogovora nema, niti će ga biti bez učešća porodice.

- Oni (uprava) imaju pravo da pregovaraju sa kim hoće, da rade iza leđa sa Pinijem Zahavijem, Falijem Ramadanijem, ali su na krivom putu - poruka je Jovice Živkovića.

On je zapretio upravi da neće dozvoliti da Andrija bude licenciran, dok mu ne budu isplaćena dugovanja.

- Oni ne poštuju ono što je on zaradio i zato ćemo na sud. Tužiću ih sigurno, ukoliko u međuvremenu ne reši dug. Andrija me je molio da to ne činim dok ne ode iz Partizana i poštujem njegovu želju. Ne želim da ga omalovažavaju i vređaju, jer on to ne zaslužuje - kaže otac Andrije Živkovića i za kraj ostavlja najvažnije:

- Iako mediji pišu, to (odlazak) se neće dogoditi u januaru, već najranije na kraju sezone, jer on tako zahteva. Hoće da pomogne i saigračima i klubu.

2024 © - Vesti online