Utorak 03.11.2015.
22:09
blic.rs

Stanija pukla: Gde ću ja sa vama, ološem*, hoću da idem kući!

instagram.com
Dosta joj svega, hoće da ide kući: Stanija Dobrojević

- Budala sam što sam i ušla u ovaj rijaliti. Gde mogu s vama ološima?! Da ćutim i budem cvetić? Vadite me odavde! - vikala je ovih dana Stanija Dobrojević iz sveg glasa.

Ovakve reči Stanije Dobrojević uticale su i na njenu majku Slavicu, koja se, gledajući ćerku, razbolela.

- Šta da vam kažem? Nerviram se... Ko se ne bi nervirao da gleda svoje dete kako se pati? Razbolela sam se i teško mi je i da pričam o tome... Volela bih da je izvučem odande i dovedem kući. Najsrećnija bih bila kada bih u tome uspela - rekla je za “Blic” Stanijina majka.

A Stanija želi da napusti imanje u Lisoviću jer je razočarana svojim učešćem, trenutnom pozicijom i ulogom koja joj je, kako kaže, dodeljena. Ovo njeno raspoloženje ju je dovelo do suza dok je razgovarala sa Kristijanom Golubovićem.

Stanija je poverila Ivani Šašić da su se ona i Kristijan posvađali iza sena, kada ga je upitala da li se zaljubio u Balerinu. To je Golubovića toliko razbesnelo da joj je uputio najgore uvrede, nazvavši je "silikonušom".

- Budala sam što sam uopšte ušla u ovaj rijaliti! Budala! Ajde vi koji ste prvi put na Farmi, vama se oprašta, ali šta ću ja ovde?! Šta sam umislila u svojoj glavi?! Ja kao solo igrač da pokažem kako sve mogu sama... Gde mogu sama sa ovim ološima, gde ja mogu, šta mogu?! Da ćutim i budem cvetić na farmi i moji da budu ponosni što sam cvetić i što ćutim budalama koji mogu ovde da mi urade ne znam ni ja šta sve... Da li treba neko da me unakazi pa da prođem kao... neki što piju lekiće... Vadite me odavde! Neću da budem na farmi! Neka se ološi krljaju međusobno, meni ovde nije mesto. Neću da se borim sa ološima, nemoćna sam. Nisu, bre, moj nivo! - rekla je starleta. 

* Izvinjavamo se suštastvenosti "Farme"  što smo naslov napisali ispravno, u tekstu reč "ološ" koristimo kao i Stanija

2024 © - Vesti online