Subota 15.05.2010.
12:42
Vestionline

Partizan prvi kreće u Evropu

Prvi mečevi drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona biće odigrani 13. ili 14. jula, a revanši nedelju dana kasnije. Partizan će biti nosilac u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, navodi "Sportski žurnal".

Utakmice trećeg kola kvalifikacija za LŠ na programu su 27/28. jula i 3/4. avgusta. Partizan će biti nosilac i u trećem kolu kvalifikacija, pod uslovom da preskoči drugu rundu takmičenja. Prvi mečevi četvrtog kola kvalifikacija za Lš biće 17/18. avgusta, a revanši nedelju dana kasnije.

Ekipa koja ispadne u drugom kolu kvalifikacija za LŠ završila je evropsko takmičenje. Klub koji ispadne u trećem kolu kvalifikacija za LŠ igraće u četvrtom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Eliminacija u četvrtom kolu kvalifikacija za LŠ vodi direktno u grupnu fazu takmičenja u Ligi Evrope.

OFK Beograd, Spartak i Crvena zvezda igraće u kvalifikacija za Ligu Evrope. OFK Beograd i Spartak igraće u drugom kolu kvalifikacija za LE, a Crvena zvezda od treće runde ovog takmičenja. Mečevi drugog kola kvalifikacija za LE su 15. i 22. jula, a treće kolo je na programu 29. jula i 5. avgusta. četvrto kolo kvalifikacija za LE biće odigrano 19. i 26. avgusta.

Žreb drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona i Ligu Evrope biće održan 21. juna.
 

2024 © - Vesti online