Petak 06.11.2009.
12:38
Vestionline, Tanjug

Dodić: Očekujem tri boda protiv Vojvodine

"Naš cilj je da nastavimo seriju pobeda kao domaćini, bez obzira na kvalitet i respekt protivnika. Očekujem da uz dosadašnji recept, uz maksimalnu borbenost, disciplinu i odgovornsot u igri, dođemo do nova tri boda", rekao je Dodić.

Kako je dodao, ta tri boda bi ekipi značila "više nego obično, jer bi bila osvojena protiv Vojvodine". Dodić je istakao da očekuje "tešku utakmicu" protiv "jakog kolektiva", koji čini "skup odličnih individualaca".

"Oni zaista igraju odlično i efikasno u gostima, naročito u poslednjim kolima", tvrdi Dodić.

Napadač i najjače pojačanje Jagodine u ovom delu prvenstva, Perica Ognjenović, dodao je da bi Vojvodini prepustio ulogu favorita jer je "jedna od ekipa koje imaju aspiracije za osvajanje titule".

"Mi kod kuće imamo dobar bilans i nadam se da će nas vreme poslužiti, odnosno da će teren biti pristojan za igru", naveo je Ognjenović.

Jagodina je u dosadašnjih deset kola sakupila 14 bodova i nalazi se na petom, a Vojvodina sa 20 poena na trećem mestu tabele.

Utakmica se igra u 13 časova na stadionu JAS-e podno Đurđevog brda, a Tanjugu je u Upravi kluba rečeno da za utakmicu, proglašenu derbijem kola, "vlada veliko interesovanje". 

2024 © - Vesti online