Ponedeljak 02.11.2015.
13:58
alo.rs

Pet teorija zavere o muslimanima

soloseasalt.com
A sve je krenulo od priče da slanina izaziva rak, a zna se da muslimani ne jedu svinjetinu i eto veze

Svetska zdravstvena organizacija (SZO) nedavno je saopštila da konzumiranje prerađenog mesa, kao što su kobasice i slanina može dovesti do raka.

Kao što većina zna, jedenje svinjetine strogo je zabranjeno u islamu. Zbog toga su se na društvenim mrežama ubrzo posle upozorenja SZO pojavili oni koji veruju da iza njega stoje upravo muslimani. Postoje i ove teorije zavere koje zvuče previše suludo da bi bile istinite. Ili možda nisu?!

Žabac Kermit je prešao u islam

Pravi razlog zbog čega su Mis Pigi i žabac Kermit raskinuli jeste taj što je zvezda Mapetovaca prešao u islam. njegovo novo ime je Kermit al Furog. Poslednji udarac za Mis Pigi bio je taj što on sada odbija da jede svinjetinu.

Lindzi Lohan je ubačena u Holivud u ime Muslimanskog bratstva

Glumica Lindzi Lohan je nedavno viđena u javnosti sa Kuranom, a i snimila je film u Africi koja je većinski muslimanski kontinent i koja je dom Muslimanskog Bratstva.

Svi hipsteri su teroristi!

Njihove brade neodoljivo podsećaju na brade koje nose teroristi i vehabije. Uprkos tome oni se slobodno kreću i ima ih svuda po svetu. Nedanvo je u Švedskoj uhapšena grupa terorista, a ispostavilo se da su u pitanju članovi Kluba bradatih muškaraca.

Vatikan je u rukama muslimana

Da li ste nekada bili u Vatikanu? Ako su vam ramena i kolena goli onda vam daju da nosite plastični ogrtač. Možete li da zamislite da se to dešava na tlu Evrope?!

Ako jedete halal meso postaćete musliman

Ovo je zapravo istina, jer kako navode nutrecionisti ukoliko muškarac jede halal meso počeće da mu raste brada, a ženama marama oko glave.

Spasite se, ima još vremena za vas ako verujete u ove teorije zavere!

2024 © - Vesti online