Ponedeljak 02.11.2015.
10:03
blic.rs

Balerinin otac: Stidim se ćerke zbog Kristijana

printscreen youtube
Kristijan i Balerina

Zadruga je poslala pismo u kojem stoji da će se problematična farmerka vratiti kada se oporavi, a njena porodica nije imala reči hvale za njeno ponašanje. 

Podsetimo, ona se u četvrtak uveče posvađala sa Kristijanom Golubovićem u kupatilu iz kog je izašla sa povređenim nosem. Kako u kupatilu nema kamera, niko ne zna šta se tačno desilo.

Dragoljub Milošević, Jelenin otac, sa gorkim osmehom govorio je za "Blic" o ćerkinom ponašanju. - Ostao sam bez teksta na celu tu situaciju. Šta da vam kažem? Niti sam se čuo sa ćerkom niti imam nameru. Ona je još tamo, u Beogradu. Da li je u bolnici ili na nekom drugom mestu, ne znam, rekao je Balerinin tata.

Na pitanje da li bi želeo da opet vidi ćerku na Farmi, kratko je poručio: - Stvarno se ne bih izjašnjavao o tome.

Farmeri su nedelju proveli komentarišući problematičnu povredu Balerininog nosa. Iako je ona poručila u pismu koje je Zadruga poslala farmerima da je pala, ostali nisu uvereni u tu verziju.

- Kristijan je to uradio jer više nije mogao da trpi njeno ponašanje, pa je očigledno želeo da je eliminiše. Ugrozila mu je brak, zaključila je Maja Nikolić.

Alen Muković je ispričao svoju verziju događaja: - Nema šanse da je Jelena pala. Čuo sam udarac, posle čega je rekla Kristijanu: -Polomio si mi nos.

Balerinino odsustvo iskoristile su Stanija i Jasmina Medenica. One su se opet približile Goluboviću. 

2024 © - Vesti online