Nedelja 01.11.2015.
21:50
blic.rs

"Da se čulo šta mi je Balerina sve pričala, policija bi nas saslušavala svaki dan"

printscreen
Sada se kaje zbog bliskosti sa Jelenom Milošević: Kristijan Golubović

- Jelena Milošević je psiho... Šizi bizi... I da nisam pristao na njenu igru, ona bi vilenela jer ima šifru - govorio je Staniji Kristijan na imanju.

Starleta je sedela na ćebetu i meditirala, Jasmina Medenica je trčkarala po imanju, a Golubović je otvorio svoju dušu.

- Ja preuzimam odgovornost za ono što se desilo Balerini... Žao mi je što nisam uspeo da je zaštitim a dao sam reč da joj se ništa neće desiti... Svestan sam da će me uvek pratiti ta priča vezana za toalet i šta se zapravo desilo iza tih zatvorenih vrata - pričao je Kristijan aludirajući na noć u kojoj je, prema Jeleninim rečima, ona pala i razbila nos.

- Pokušavao sam i da je odbijem od sebe, ali svaki put kada to učinim ona ode i laže. Jednom je otišla kod Zorice Marković i rekla joj kako ću da joj kupim stan u Novom Sadu?! Pa ona nije normalna! Ja sam ovde da bih kupio stan svojoj ćerki, a ne njoj - kaže Golubović.

Onda je otkrio neke delove razgovora sa Balerinom kada su njih dvoje, svesni da krše pravila imanja, isključivali bubice.

- Kada bi se čulo sve ono što je ona meni govorila, tu bi bilo posla i za policiju i za tužilaštvo... Dolazili bi svaki dan ovde da nas saslušavaju... Ona nije normalna... Treba da razmišljam da li ću u zatvor nakon Farme zbog svega što mi je pričala, a čega sam ja sada svedok i saučesnik... Upliće neke treće osobe koje veze nemaju sa ovim... Te ko joj je sredio da uđe na Farmu, te ko se predozirao, te ko je odgovoran za ovo i ono... Sreća pa sam joj zapušavao usta i isključivao bubicu. Ona je spremna na sve - kaže Kristijan i ističe da bi mu bilo bolje da je nikada nije upoznao.

- Bolje da sam bio sa svojom ženom i ćerkom nego što sam ušao ovde. Bolje da nikada nisam upoznao ni Balerinu ni Staniju ni Jasminu, ni nikog od vas - rekao je Staniji Kristijan, a ona ga je zamolila da nju i Balerinu ne stavlja u "isti koš" i da ih ne upoređuje, jer za razliku od glumice, ona nije zaljubljena u njega i nije luda.

2024 © - Vesti online