Nedelja 01.11.2015.
13:31
Vestionline

Najsrećniji dečak na svetu!

Reuters
Sreća: Čarli Lajns

Nema im ravnih. U mnogim aspektima, pa i ljudskim!

Zašto?

U prvi plan je prilikom počasnog kruga izbio je Vilijams. Ragbista je zlatnu medalju poklonio 14-godišnjem navijaču Čarliju Lajnsu.

Dečak je uspeo da se probije pored obezbeđenja i pritrči u zagrljaj svojim junacima. Jedan od članova obezbeđenja ga je sustigao i oborio na travu, tačno ispred Vilijamsa.

Ragbista je spasao tinejdžera koji ga nije ispuštao iz zgrljaja. Odveo ga je do dela tribine odakle je Čarli posmatrao finale i odakle je kasnije uleteo na teren. Posle slikanja i emotivnih pozdrava dobio je poklon.

Ne makar kakav.

Čarli je ostao na tribini i u neverici posmatrao kakav je dar dobio.

- Išao sam sa momcima počasni krug kada je ispred mene istrčao dečak koga je obezbeđenje oborilo. Bilo mi ga je žao - počeo je priču Soni.

- Da je to bio nečiji mlađi brat ili rođak, obezbeđenje ga ne bi jurilo. Poveo sam dečaka do tribine gde je bio smešten i pokušao da mu veče učinim nezaboravnim. Medalja će bolje stajati njemu nego meni - dodao je veliki čovek

- Postati svetski prvak budi najlepše osećaje. Uživali smo na takmičenju, sada uživamo u pobedi - završio je Soni Bil Vilijams.

2024 © - Vesti online