Nedelja 01.11.2015.
10:09
alo.rs

Kristijan priznao gde je bio pre Farme

youtube.com
Može da snimi film kad izađe sa Farme

- Majka me je odvela kod psihijatra kako bih, na osnovu potvrde da sam lud, dobio osam meseci robije manje, ali kada sam video rešetke i zatvoren prostor, potpuno sam podivljao.

"Pitajte Mitrovića kako mi je ćerka"

printscreen

Jelena Milošević napustila je Farmu nakon incidenta sa Kristijanom iz kojeg je izašla s povredom nosa, ali se još nije vratila u rijaliti. Jedini dostupan za komentar bio je njen otac Miodrag. Balerinin tata nije bio rečit, pa je na pitanje kako je Jelena rekao: - To pitajte Željka Mitrovića, poručio je on i spustio slučalicu.

Počeo sam da udaram u staklo da me puste, ali mi je ruka otekla jer je to staklo bilo debelo i čvrsto. Doktor je počeo da me davi, skoro da sam poplaveo u licu kada sam uspeo da se istrgnem, ali je on tada pucao u mene pištoljem za uspavljivanje. Injekcija mi se zabola u grudi i ja sam pao, prepričavao je Kristijan scenu ravnu naučnofantastičnom filmu.

- Kada sam se probudio, pola sata mi je trebalo samo jedno oko da otvorim. Tada sam video jednu pacijentkinju kako stoji iznad mene i šora mi po licu. Pokušavao sam da zatvorim usta kako me ne bi udavila jer zbog devijacije ne mogu da dišem na nos, pa su mi usta non-stop otvorena. Ubrzo su stigli doktori i dali mi injekciju da mi se povrati motorika. Moja majka je plakala jer sam mumlao, govor mi se oduzeo, a ja sam odlučio da pobegnem, makar morao da skočim sa tog četvrtog sprata, nastavio je Golubović.

On je još dodao: - Sutradan mi je doktor dao da popijem dozu leka, ali sam ja iskoristio priliku kada je on nešto pisao da pola prospem. To je bio lek koji mi oduzima motoriku i govor kako ne bih napadao ljude. U tom trenutku sam video da se vrata otvaraju jer se posluživao ručak, istrčao sam, gurnuo kuvara, koji je sav grašak prosuo po podu, i istrčao na ulicu.

- Utrčao sam u taksi, koji me je izbacio ispred kuće i tu sam u travi zaspao. Narednih pet dana nisam mogao da se osvestim. Devojka, stričevi i tetke su bdeli nada mnom, davali mi supu dok se nisam probudio i došao sebi. Eto šta sam trpeo da bi smanjio robiju, žalio se Golubović, koga su opominjali da to ne priča u etar kako ne bi doveo u nevolju lekara koji mu je pomogao.

2024 © - Vesti online