Petak 30.10.2015.
20:53
informer.rs

Rada napušta "Grand" i prelazi kod Mitrovića?

Z. K. Munja
Šuška se da pevačica prelazi na ružičastu televiziju: Rada Manojlović

- Radi 12. decembra ističe ugovor sa "Grandom" i ona će tada definitivno napustiti tu produkcijsku kuću. Njoj više ne odgovara da joj čelni ljudi "Granda" uzimaju veliki procenat od koncerata i nastupa, pa će zbog toga preći u "Siti rekords", koji se pevačima ne meša u ugovaranje tezgi, niti im uzima procenat. Radi su ponuđeni odlični uslovi, a imponuje joj i to što bi bila njihov ekskluzivac - kaže za "Informer" izvor blizak pevačici.

Prema rečima ovog sagovornika, Rada hoće posle devet godina, koliko je bila pod ugovorom, da se osamostali i svoj novac ulaže u nekretnine. Ona želi konačno da se skući i kupi sebi stan u Beogradu.

- Iako dobro zarađuje, Rada i dalje živi kao podstanar. Njoj je više muka od toga, pogotovo kad vidi da se neki pevači, koji su kraće od nje na muzičkoj sceni i koji daleko manje rade i zarađuju, kupuju sebi kuće, stanove, automobile... Jeste ona skromna, ali ne želi više da se potuca po tuđim stanovima - priča izvor.

Ovu informaciju je i sama Rada potvrdila.

- Kupiću stan kada izađem iz "Granda" - rekla je pevačica za jedan nedeljnik.

Zanimljivo je i to da je zgodna pevačica jedna od retkih "zvezda Granda" koje gostuju u Pinkovim emisijama. U prilog tome ide i poziv za gostovanje u rijalitiju "Farma", koji je Manojlovićeva oberučke prihvatila.

Radin menadžer Saša Đurić nije ni potvrdio, ali ni demantovao informacije o napuštanju "Granda"

- Ni Rada ni ja nismo pregovarali ni sa kim još. Istina je da njoj uskoro ističe ugovor sa "Grandom", ali nismo pričali o tome da li će ostati tu ili će izdati novi album za neku drugu produkcijsku kuću. Rada je trenutno okupirana radom na novom CD, pa nema vremena da razmišlja o drugim stvarima - poručio je za Informer pevačicin menadžer.

2024 © - Vesti online