Petak 14.05.2010.
18:45
Vestionline

Top lista najskupljih hotela na svetu

Za goste koji su u potrazi za luksuzom koji mogu i žele da priušte postoje i prikladni hoteli. Na stranici tourism-review.com objavljena je lista najskupljih hotela na svetu.

Na desetom mestu nalazi se pariški hotel Park Hyatt-Vendôme. Noćenje u Imperial apartmanu je 15.500 dolara.
 
Još jedan pariški hotel je na ovoj listi - Four Seasons George V koji se nalazi na devetom mestu, a jedna noć u Royal apartmanu košta 16.000 dolara.
 


 

Osmo mesto zauzeo je hotel Le Richemond u Ženevi. Ako želite da prespavate u hotelskom apartmanu Royal Armleder moraćete da platite 17.500 dolara.
Na sedmom mestu nalazi se hotel Burj Al Arab koji se nalazi u Dubaiu. Jedna noć u hotelskom apartmanu Royal košta 18.000 dolara.
Moskovski hotel Ritz-Carlton je na šestom mestu, a noćenje u Ritz-Carltonapartmanu iznosi 18.200 dolara.
Hotel Atlantis na Rajskom otoku (Bahami) zauzeo je peto mesto, a za noćenje u apartmanu Bridge gosti moraju izdvojiti 25.000 dolara.
President Wilson Hotel u Ženevi na četvrtom je mestu, a noćenje u Royal Penthouse apartmanu iznosi 33.000 dolara.
 


Njujorški hotel Four Seasons treći je najskuplji hotel, a 34.000 dolara košta noćenje u njegovom Ty Warner Penthouse apartmanu.
Na drugom mestu je Palms Casino Resort koji se nalazi u Las Vegasu, a dok ste u tom gradu greha možda i osvojite dovoljno novaca da možete priuštiti noćenje u Hugh Hefner Sky Villi apartmanu koje iznosi 40.000 dolara
A 50.000 dolara košta noćenje u Royal Villa apartmanu koji se nalazi u Grand Resortu Lagonissi u Ateni. I eto odgovora na pitanje koji je najskuplji hotel!
2024 © - Vesti online