Petak 14.05.2010.
16:58
Press rs

Jutarnji RTV Pink: Džej prozivao Srđana!

Tokom desetominutnog gostovanja folker je nekoliko puta ponovio istu rečenicu, a na Srđanovu konstataciju da je postao popularan zahvaljujući baladama, odbrusio je: "Ja sam bio slavan kad si ti bio mali! Kakve, bre, balade?!

Jovana je pokušala da promeni temu rekavši da je pevač došao da najavi koncert. Ali, Džeju ni tu đavo nije dao mira: "Nisam ja došao da najavim koncert, publika će sama da dođe. Došao sam da ispoštujem vlasnika Pinka."

Nakon toga je voditeljski par najavio njegovu pesmu i pozdravio se sa gostom. Novinari su Džeja kontaktirali kasnije, ali on je bio izričit da nije bio pijan, već da je zbog velikog umora ostavio takav utisak.

"Nisam bio pijan, majke mi! Što bih lagao?! Došao sam noćas sa puta i malo odspavao u fotelji, istuširao se, čak sam i odelo obukao da izgledam pristojno, a vidi kako je sve ispalo... Zovu me prijatelji i pitaju šta mi se to jutros desilo i što sam pijan, a ja to zaista nisam bio!" - rekao je juče Džej.

"Ovo mi je drugi put u životu da gostujem u jutarnjem programu u devet ujutru. Prvi put sam pre 22 godine bio kod Baneta Vukašinovića, i sada na Pinku. Mislio sam i da je koncepcija emisije drugačija, da ću da se zezam sat vremena, a ne deset minuta. Eto, kod Džeja sve naopako, a hteo sam baš da budem pristojan i ispoštujem vlasnika televizije i voditelje", rekao je za beogradski list "Press" pevač koga su slični skandali pratili kroz celu karijeru.

Urednik i voditelj Pinkovog jutarnjeg programa Srđan Predojević kaže da su on i Jovana tek u studiju primetili da je Džej bio pijan. "Pošto je Džej kasnije došao u studio, mi smo njegovo stanje primetili tek kada smo započeli razgovor s njim! Da smo znali u kakvom je stanju došao, ne bismo ga primili u emisiju", poručio je Predojević.

2024 © - Vesti online