Četvrtak 29.10.2015.
14:31
alo.rs, index.hr

Merlin i Hari demantuju pljuvanje: "Zvrčka srpskih medija"

Fotomontaža Vestionline/Foto: facebook.com
Tvrde da se nisu videli godinu dana, pa samim tim nisu mogli da se posvađaju

- U pitanju je notorna laž - rekao je Merlin za Radiosarajevo, a kako piše index.hr, informaciju srpskog Informera, lista koji je vodio kampanju protiv Merlinovog koncerta u Beogradu, prethodno je demantovao i Varešanović, rekavši da se "s Dinom nije video godinu dana''.

Hari Varešanović oglasio se sinoć posle brojnih medijskih napisa o njegovom navodnom sukobu s kolegom Dinom Merlinom u jednom sarajevskom ugostiteljskom objektu.

Muzičar je za Avaz rekao da nikakvog sukoba nije bilo, da je kompletan ''slučaj'' izmišljen i da ne razume potrebu medija da se bave ovakvim ''temama''.

- Sve u tom tekstu je falsifikat i totalna laž, od moje izjave pa do svih ostalih informacija. Niti se 
Dino i ja viđamo po kafanama, niti je to naš nivo komunikacije - kazao je Varešanović i dodao:

- Mislim da je to reakcija nekih srbijanskih medija koji su ljubomorni na Merlinov i moj uspeh u Beogradu svih ovih godina pa pokušavaju da nas zavade - zaključio je.

Iako su ranije bili dobri prijatelji, prijateljstvo između Dina i Harija poljuljano je pre godinu i po dana, na sednici Skupštine strukovnog udruženja muzičkih stvaralaca Amus. Od tada se, tvrde obojica, nisu videli pa tako nisu mogli ni da se  "skoro potuku", kako je pisao Informer, plasiravši u javnost i priču da je Varešanović za taj list potvrdio sukob.

2024 © - Vesti online