Četvrtak 29.10.2015.
12:25 >> 13:16h
Tanjug

Spekulisalo se o Mančesteru, Čelsiju, ali je maleni Sasuolo poslao prvu ponudu za Grujića

FK Crvena zvezda
Nisu valjda ludi na Marakani da ga puste za "siću": Marko Grujuć, vezista Crvene zvezde

Italijanski mediji navode da bi već danas mogao da se zna ishod pregovora na sastanku u Beogradu. Za jednog od najtalentovanijih srpskih fudbalera zainteresovani su još Inter, Atalanta, Udineze, Ajntraht iz Frankfurta, ali i znatno moćniji klubovi iz Premijer lige Mančester Junajted i Čelsi. 

Mladi reprezentativac Srbije nalazi se u odličnoj formi, pošto je na poslednjih pet utakmica u Superligi postigao četiri gola.

Generalni direktor Crvene zvezde u ostavci Zvezdan Terzić poručio je da klub nema nameru da se odrekne Marka Grujića i pored velikog interesovanja za njega.

- Grujić nije na prodaju. Mnogi me zovu i pitaju za Marka, ali svima kažem isto, ne želimo da ga pustimo. U ovom trenutku zanima nas samo šampionska titula. On je jedan od najvažnijih igrača ekipe i mora da ostane do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona, a možda i duže - rekao je Terzić Tanjugu.
  
Prvi operativac crveno-belih potvrdio je da klub uveliko radi na pojačanjima u zimskom prelaznom roku. 

- Fokus je na dovođenju pojačanja, a ne na odlaske. Pratimo i analiziramo interesantne igrače, za sada je rano da pričamo o imenima - zaključio je  Terzić.

2024 © - Vesti online