Četvrtak 29.10.2015.
12:00
B. R. - Vesti - Foto: Vesti

Daruju kad je najteže

Sve više u kolicima: Aleksandar Čolić

I ovih dana na kućnu adresu stigao im je poklon-paket njihovih višegodišnjih prijatelja, porodice Vacev iz Minhena, koje su stekli preko Humanitarnog mosta.

Plemenita Dana Vacev, inače rodom iz Dimitrovgrada, zajedno sa ćerkama Dijanom i Manuelom obradovala je Aleksandra ne samo novom garderobom, slatkišima već i pošiljkom neophodnog leka "Ljoenzima Lj-10", koji mu daje snagu i vitalnost. Uz ovaj lep paket humana Dana i njena komšinica darovale su i 20 evra porodici Čolić.

- Hvala im kao najrođenijim, njihova višegodišnja podrška nam mnogo znači, kao i od ostalih zemljaka na radu u inostranstvu. Živimo u nadi da će Aleksandru biti odobren boravak i rehabilitacija u banji, što mu i najviše pomaže u borbi protiv ove neizlečive bolesti - poručuje požrtvovana majka Ljiljana Čolić.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online