Sreda 28.10.2015.
14:07
S. Ban

Zvezde određuju i prijatelje

pixabay.com
 

Dakle, ukoliko je rođena u podznaku Ovna, polje prijateljstva je u Vodoliji. To opisuje da osoba voli udruženja ali i kratkoročna prijateljstva.

Ukoliko je Bik podznak, prijatelji su uglavnom Ribe. Dakle, osoba je sklona da pronalazi tajne, neobične i problematične prijatelje s kojima ih, najčešće spaja zajednički porok.

Osobe kojima su Blizanci podznak najviše vole da se druže s Ovnovima, veselim, duhovitim i konstruktivnim.

Oni čiji je podznak Rak najviše prijatelja imaju među Bikovima. Druže se uglavnom u kućnom ambijentu, uz jelo i piće.

Ukoliko vam je Lav ascendent, polje prijateljstva se nalazi u Blizancima. Jedni i drugi vole provod, a Lavu imponuje Blizančeva komunikativnost i načitanost.

Vodolija voli veseljake

Osobe čiji je podznak Jarac uglavnom prijatelje biraju među Bikovima. Zajednička statičnost, škrtost, obećava dugogodišnja prijateljstva potkovana na tradicionalnim vrednostima. Oni koji imaju Vodoliju kao podznak polje prijateljstva "pada" u znak Strelca. Vodoliji prijaju osobe koje su pozitivne, vesele i spremne za akciju. Ako vam je Riba podznak, to znači da vam najviše prijaju prijatelji u znaku Jarca. Ozbiljnost i ambicioznog Jarca obećava Ribi čvrstu ruku i tradicionalne vrednosti u kojima ona pronalazi utočište.

Ljudi kojima je Devica podznak "osuđeni" su na prijatelje u znaku Raka. Majčinska rakovska toplina prija distanciranoj Devici. Ovaj odnos se zasniva na uzajamnoj brzi i negovanju.

Ako vam je Vaga podznak, najviše prijatelja ćete imati među Vagama, kojima je važno im prijatelji imponuju. Dakle, što su uspešniji, to su poželjniji za društvo.

Osobe kojima je Škorpija podznak vreme najradije provode sa Devicama. Škorpija bira pametne i analitične prijatelje jer joj je to potrebno kako bi testirala sve svoje moći kojima je u mogućnosti da porine u sve tajne života i smrti.

Oni sa Strelcem u podznaku najviše se druže sa Vagama. Strelac traži vesele ljude s kojima će deliti radost života, a Vaga je najzahvalnija onda kada je oko nje opšte veselje.


 

2024 © - Vesti online