Sreda 28.10.2015.
12:00
B. R. - Vesti - Foto: Vesti

Bravo Marina, Ana i Esma!

Na pobedničkom tronu: Marina, Ana i Esma

Tako je bilo i sredinom juna kada su postale u Kjelcu vicešampionke Evrope, zahvaljujući sredstvima donatora "Vesti", pojedincima iz otadžbine i gostoprimstvu naše ambasade u Poljskoj.

Tako je bilo i ovih oktobarskih dana kada su tri mlade devojke, od kojih je jedna slepa, druga gluva, a treća rođena sa nizom asimetrija, osvojile drugo mesto u svetu, nastupajući na takmičenju u Riminiju.

Finansijsku podršku dali su im ponovo ljudi velikog srca, a svoja vrata za goste iz Srbije otvorila je i naša ambasada u Rimu uz dobrodošlicu i reči podrške.

"Pobedu posvećujemo svoj deci kojoj je potrebna podrška. Samo verujte u sebe! Hvala svim dobrim ljudima koji su nam pomogli, dobrotom smo zajedno stigli do srebra", napisale su pobednice na Fejsbuk stranici Plave školjke, držeći se devize: "Verujem, želim i mogu".

Čestitkama se pridružuju i "Vesti".

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online