Utorak 27.10.2015.
10:54
Vestionline, Informer

U Partizanu "digli ruke": Zvezda je šampion

FK Partizan/ M.Todorović
Predaja: Milorad Vučelić

- Rado bih rekao da titula nije izgubljena, ali logika govori potpuno drugačije - počeo je priču za dnevni list "Informer" Vučelić i dodao:

- Zvezda je sve utakmice pobeđivala, dok smo mi beležili kikseve gdegod smo stigli i zato komšije imaju toliku prednost.

U nastavku razgovora, Vučelić je veći deo krivice prebacio na igrače, jer... Uprava nikada nije kriva!

- Ovo je jako loše! Plaćamo ceh igranja na dva fronta, jer da igramo samo u prvenstvu bila bi drugačija priča. Ali, šta da kažem za mečeve protiv Radnika u Surdulici i Mladosti u Lučanima? Treba li šta da se komentariše? Igrači su apsolutni krivci. Uprava je uradila sve što je bilo u njenoj moći. Dala je igračima redovne plate, promenila trenera da ih razdrma i dovela sjajnog stručnjaka Ljubinka Drulovića.

- Razumem da smo imali mnogo problema i sa povredama, da nam non-stop fali pet, šest važnih igrača, ali način na koji igraju je nedopustiv. Podbacile su sve linije tima, neke više, neke manje. Nadam se da neće biti indolentni i u sredu protiv Sinđelića u Kupu - zaključio je Vučelić uz opasku da klub pokušava da prezimi u Evropi i potom kreće u potragu za pojačanjima.

2024 © - Vesti online