Petak 06.11.2009.
09:26
Vestionline

Beograd: Huligani teško ranili devojku

Grupa mladića zasula je vozilo gradskog prevoza bakljama, kamenicama i metalnim šipkama kada se ono zaustavilo na stanici na uglu Vojislava Ilića i Ustaničke ulice.

Devojka koja se nalazila u autobusu, 20-godišnja Jovana M., zadobila je teže povrede glave od predmeta koji su uleteli kroz prozor i uz obilno krvarenje je prevezena na Odeljenje neurohirurgije Urgentnog centra.

Kada su baklje uletele u autobus stvorila se ogromana količina dima zbog čega je zavladala panika među putnicima koji su se gušili i gurali pred vratima pokušavajući da izađu. Posle nekoliko minuta situacija se smirila, a ubrzo je došla i policija.

Tokom noći policija je patrolirala ovim krajem i intenzivno tragala za huliganima koji su se odmah posle incidenta razbežali i otišli ka obližnjem parku.

Pre skoro dva meseca sličan incident se dogodio u Bulevaru Vojvode Mišića. I tada su huligani napali autobus bakljama dok je stajao u stanici. Povređena je devojka koja je zadobila lakše opekotine po butinama, a vozač je protivpožarnim aparatom ugasio vatru i sprečio veću nesreću. Celo vozilo bilo je demolirano.

2024 © - Vesti online