Subota 24.10.2015.
09:24
alo.rs

Kristijanu žena "olakšala" bankovni račun

youtube.com/Amar Sheik
Dok on dira starlete, žena mu dira bankovni račun

Biljana kaže da je Kristijan pre ulaska u "Farmu" supruzi ostavio karticu kako bi mogla da raspolaže honorarom koji dobija od Pinka za učešće u rijalitiju.

Iako je Ivana zbog Kristijanovog flertovanja sa Balerinom i Stanijom zapretila da će se razvesti, nije prestala da podiže novac sa njegovog računa. Poslednjih dana je svakodnevno podizala po 50.000 dinara.

- Kristijan je mobilini ostavio meni, a bankovnu karticu Ivani. Dogovorili su se da ona raspolaže njegovim honorarom. Ja na taj račun uplaćujem njegov deo zarade od firme koju smo zajedno otvorili, a bavi se sekundarnim sirovinama, kaže Biljana kojoj na Kristijanov mobilni stigne sms sa promenama po tekućem računu.

- Ove sms poruke iz banke dokaz su da Ivana stalno podiže novac s njegovog računa. Piše lepo da je podignuto u Kraljevu, gde ona živi , tvrdi Biljana.

Ona kaže da Biljana verovatno podiže novac da bi sakupila za stan, jer joj je potrebno između 15.000 i 20.000 evra da bi kupila garsonjeru u centru Kraljeva.

- Ona kupuje evre, štedi pare da kupi garsonjeru u Kraljevu. Ne želi da i dalje žive kao podstanari, rekla je Biljana dodajući da Ivana teško podnosi to što se Kristijan muva sa ženama u "Farmi".

2024 © - Vesti online