Petak 23.10.2015.
18:34
Vestionline, mozzartsport.com

Iliev direktor, i Čakar u Partizanu

partizan.rs
Foto: Ilustracija

Njegova promocija na rukovodeću funkciju, nagoveštena još pred meč sa Bilbaom, neće biti jedina tema Upravnog odbora Partizana, koji će se održati najverovatnije u utorak. Čelnici "parnog valjka" na tom sastanku će ulogu skauta poveriti još jednom nekadašnjem prvotimcu kluba. Reč je o Damiru Čakaru, koji je po završetku karijere imao i čelnu funkciju u Rudaru iz Pljevalja i sa ovim klubom u sezoni 2009/10 bio prvak Crne Gore, ali je ostao u fudbalu, uglavnom tragajući za talentima iz regiona, posle čega je često umeo da ih preporuči klubovima za koje je nekad igrao. Uostalom, zato je i dobio poverenje uprave.

Ivica Iliev i Damir Čakar su bili nekadašnji saigrači u Partizanu, zajedno su pre 12 godina vojevali u Ligi šampiona, a ove jeseni će uz saradnike iz kluba imati zadatak da pripreme teren za predstojeći zimski prelazni rok u kome su crno-belima potrebna pojačanja skoro u svakoj liniji tima.

Ukoliko na novim radnim mestima budu jednako uspešni kao tokom igračke karijere Partizan bi opet mogao da računa na uspeh.

2024 © - Vesti online