Subota 24.10.2015.
00:13
B92

Seksi nastavnica šokirala roditelje svojim fotografijama na Instagramu

instagram/minscakes
Odbila da skloni slike sa instagrama: Mindi Jensen

Naime, ona je na Instagramu objavila svoje fotografije iz teretane, uz fotografije na kojima je sa svojom decom. Fitnes-fotografije na Instagramu su pronašli neki od učenika i njihovi roditelji su bili zgroženi prizorima koje su nazvali "neskromnim" i "pornografskim".

Fotografije koje prikazuju Mindi u bikiniju nastale su dok je trenirala za takmičenje u bodi-bildingu, čime je, kako kaže, počela da se bavi zbog borbe s depresijom. Nakon što je izbio skandal, uprava škole stavila je ovu nedavno razvedenu majku četvoro dece pred izbor: ili će fotografije objaviti tako da budu isključivo privatne i nedostupne široj javnosti, ili će ih potpuno ukloniti. Treća opcija bila je - otkaz.

Mindi je odbila sve tri opcije. Mnoge žene, rekla je, komentirsale su njene fotografije i tvrdile da ih je ona inspirisala da žive zdravim životom te zbog toga ne želi da ih ukloni kako bi svojim primerom mogla i dalje pozitivno da utiče na ljude.

Na sednici školske uprave, održanoj u sredu, odlučeno je da Mindi ipak neće ostati bez posla. Škola joj je uputila izvinjenje, a u saopštenju za javnost stoji kako su razjašnjene sve nedoumice oko zaposlene te da će poraditi na edukaciji roditelja kako da nadziru korišćenje interneta kod svoje dece.

2024 © - Vesti online