Petak 23.10.2015.
12:00
B. R. - Vesti - Foto: D. Đorđević

Sve najlepše vam želimo

D. Đorđević
Petrin najlepši dan: Mama i ćerka

Drugi poklon paket siromašnim familijama sa juga Srbije krenuo je iz naše centrale u Frankfurtu ka Beogradu, adresovan je na Joviće, osmočlanu porodicu iz planinskog sela Uševci kod Vranja, a donatorka je kao i uvek Nataša Vidović iz Hercegonauraha u Nemačkoj koja dvoipogodišnjoj Sanji šalje darove.

Novčani prilozi iz Australije i dalje pristižu, a jedan od njih namenjen samohranoj majci Slađani i Kristijanu Stankoviću iz Leskovca već je uručen. Ovoj porodici izbegloj sa Kosmeta svakog meseca šalje humana porodica Đukić iz Melburna pomoć od 150 dolara, koja im je jedini izvor prihoda u Srbiji. Na apel "Vesti" da se pomogne 19-godišnjoj bolesnoj Marici Pajović iz sela Drežnik kod Užica, koja bi trebalo da bude operisana na VMA u Beogradu, odazvali su se i novi darodavci iz Australije, a ovoga puta reč je o donaciji od 150 dolara koju je poslao plemeniti Miloš iz Sidneja.

Humanitarnom mostu uskoro će biti uručen i prilog od 2.500 evra, poklon naših zemljaka sa humanitarne večeri Banijaca iz Melburna, a otići će na adrese nevoljnika u Mladenovcu u Srbiji i Novom Gradu u Republici Srpskoj. "Vesti" se zahvaljuju i čitaocima i donatorima.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online