Sreda 21.10.2015.
10:47
alo.rs

"Čupo je impotentan, njemu ni vijagra ne pomaže"

printscreen
Jelena ga stavila pod "rafalnu paljbu": Čupo Kalač

Dok su svi sedeli za stolom, rediteljka je ustala i napala Čupu, upitavši ga kako ga nije sramota i da li je svestan da će ona otkriti sve što im se dešavalo u vezi.

- Prvo, strašno si prljav. Ti se ne kupaš po tri dana, ne pereš zube, zaudaraš. Jedva sam te nagovorila da se svako veče istuširaš. Jedva sam te naterala i da skratiš bradu i da središ obrve. Bile su ti spojene obrve, sav si bio zarastao - vikala je Jelena.

- Ti si impotentan. Veoma si loš u krevetu i ti, jadan, i ne možeš da imaš seks. Pa seti se samo kada smo bili na odmoru sedam dana. Šta si ti uradio? Jedva da smo imali seks tri puta, a sedam dana smo bili sami u ekskluzivnom hotelu u Turskoj. Čupo mora da pije "vijagru“ ili da se posvađa sa mnom. Samo to može da ga uzbudi, ali jedva - pričala je Golubovićeva, dok se Čupo smejao i rekao joj da mnogo laže. Kako bi gledaocima dokazala da je njena priča verodostojna, otkrila je da je Čupo radio testove kako bi utvrdio zašto je impotentan.

- Čupo je impotentan. Mi smo radili testove. Spermatozoidi nisu pokretni. U stvari, slabo su pokretni. Pisale su novine o tome - kazala je rediteljka, a pevač se ponovo branio:

- To je Jelena pravila marketing, kao i sa ostalim stvarima. Nikad nisam radio testove u Srbiji niti sam o tome pričao za neke novine - rekao je on.

Pošto su izneli sav prljav veš koji se izneti mogao, bivši ljubavnici su se prisetili i nekih lepih događaja. Jednom prilikom putovali su Čupinim kamionom u Finsku, a Jelena je priznala da su imali seks u tom vozilu.

2024 © - Vesti online