Sreda 21.10.2015.
10:13
alo.rs

"Ne izlazimo sa 'Farme' dok ne napravimo bebu"

Fonet/A. L.
Smetaju im voajeri: Bračni par Vukašinović

Kada su pre nekoliko noći roker i njegova supruga ponovo krenuli u akciju ispod pokrivača, nekoliko farmera ih je gledalo, što je iznerviralo Suzanu, koja se u tom trenutku otkrila.

- Ne izlazimo odavde dok ne napravimo bebu. Sve dok ne osetim da se nešto pomera u mom stomaku kao plod naše ljubavi, nećemo prestati da imamo seks. To će biti naš poklon "Farmi 6“ i pun pogodak za gledanost jer ni u jednom rijalitiju još niko nije zatrudneo - odbrusila je Suzana, na šta je Milić, još zavučen pod pokrivač, dodao:

- Naše dete bi bilo ludo ko struja, a vama je bolje da izađete iz spavaće sobe, kada već vidite da želimo intimu, nego što tu ćućorite - poručio im je Vukašinović.

- Imate toliko drugih prostorija u kojima možete da budete, a vi nam visite tu iznad glave kada hoćemo malo da se mazimo. Pa majku mu, jedini smo par ovde, valjda možemo da imamo malo prostora za pražnjenje - otvoreno je priznala rokerova supruga, koja iz prethodnog braka ima dva sina, zbog čega očigledno priželjkuje ćerku.

2024 © - Vesti online