Sreda 21.10.2015.
09:51
Informer

Ceca: Volela bih da Arkana glumi Vuk Kostić

Z. K. Munja
Nemam obline kao Eva Mendez: Svetlana Ceca Ražnatović

Ceca kaže da bi najviše volela da njenog pokojnog muža glumi Vuk Kostić.

- Vuk je moj prijatelj i dobro se poznajemo. Mislim da bio on odlično dočarao Željkov temperament i karakter. Veoma je talentova i sigurno bi mu ta uloga legla - rekla je Ceca i dodala da veruje da bi od se od starijih glumac najbolje snašao Branislav Lečić.

- Poznavao je Željka, družili su se, pa bi mu sa te strane bilo lakše, a i sada je u tim godinama koje je imao moj pokojni muž kada smo se upoznali - kaže Ceca.

- Izgleda fenomenalno, ona je jedna rasna žena, ali ja nemam baš takve obline. Ipak, ne bunim se. Ne znam da li ume da peva, ali i to nije preoblem. Sve će oni to rešiti plejbekovima. Ipak, kada bi dali Bred Pitu ulogu Arkana, onda bih ja pristala da glumim samu sebe - rekla je Ražnatovićeva i istakla da nije oduševljena zbog snimanja tog filma, jer će njen suprug bio prikazan kao nemilosrdni ubica.

- Ja sam vam pričala koji glumci bi najbolje glumili Željka da je reč o nekom realnom filmu, istinitom. Čim sam čula da se taj film, navodno o mom mužu, snima u američkoj produkciji, znala sam da ne može imati pozitivnu konotaciju. Mrtva usta ne govore, pa onda mogu da pišu knjige i snimaju filmove na osnovu rekla-kazala. Promovišu film na konto njegovog imena, a ograđuju se da nije biografski, već da im je Željko bio samo inspiracija. Zato mogu da rade šta hoće.

2024 © - Vesti online