Utorak 20.10.2015.
11:19
Informer

Ameri snimaju film o Arkanu: De Niro kao Sloba, Eva Mendez kao Ceca

wikimedia.org
I posle smrti intrigantan Amerima, Rusima i našima

Film se snima po knjizi "Arkan" Vladimira Đorđevića, u saradnji sa američkom produkcijskom kućom Cinema Cafe.

- Ovaj film jeste inspirisan Arkanovim životom, ali ga neće verodostojno prikazivati. Reč je o akciji koja prati stvarni život mafije i njihove kriminalne aktivnosti, kao što su to svojevremeno uradili "Skarfejs" ili "Kum". U našoj priči moramo da se osvrnemo na odnos glavnog junaka sa tadašnjim predsednikom države (Slobodan Milošević) i suprugom koja je pevačica (Cecom Ražnatović), otkriva ekskluzivno Vladimir Đorđević.

youtube,com, eb.wikipedia.org

Lečić, Trifunović i Strugar kao Arkan

Glumac za glavnu rolu još nije izabran, a za tu ulogu zainteresovani su Branislav Lečić, Sergej Trifunović i Petar Strugar. Ima još jakih imena, ali posle završnog kastinga odlučićemo da li će glavnu ulogu dobiti glumac iz Srbije ili Amerike, kaže Đorđević.

Rad na filmu počinje u februaru 2016. godine, a snimaće se u nekoliko država.

- Sada radimo na odredjivanju lokacija u Srbiji, Švedskoj, Americi i Crnoj Gori, koja nam je zamena za Grčku. Napravili smo kasting u Americi, na kojem je bilo preko 1.000 glumaca, a čak njih 400 se prijavilo za glavnu mušku ulogu. Imamo budžet od 7,5 miliona dolara, a cilj nam je da ovim ostvarenjem osvojimo istočnu Evropu, posebno rusko tržište, ali se nadamo velikom uspehu u Americi jer su loši momci tamo uvek popularni, kazao je Đorđević.

On ističe i da će to biti moderan film sa specijalnim efektima kao u kultnom filmu "Kill Bill". 

Nemilosrdnom Tigru nedostaje porodica

facebook.com/Vojin Raznatovic

Film govori o nemilosrdnom Tigru, nasilnom ubici i "gospodaru rata", kojem ipak nedostaje porodica. Tigar se priseća svoje mladosti, porodice i političkih dogadjaja koji su uticali na živote ljudi u državi koja se raspadala. On je gangster koga je podigla i obučila vlada i tajna služba njegovog oca. Vođen pohlepom, dok radi prljave poslove za svoju zemlju i odlazećeg predsednika, nijedna policija, vojska niti iko drugi ne može da zaustavi njegove akcije.

2024 © - Vesti online