Utorak 20.10.2015.
09:22
alo.rs

Vojska isključila grejanje Partizanu!

Tanjug
Ne treba njima grejanje, grejaće ih ljubav prema klubu

Ukoliko aktuelno rukovodstvo uskoro ne pronađe novac, postoji rizik da se u četvrtak uveče pošteno obruka pred UEFA i gostima iz španskog Atletika.

Ako se uzme u obzir da se za dva dana, u terminu odigravanja evropskog meča, očekuje temperatura od 10 stepeni Celzijusovih, realno je da će, osim domaćih, u svlačionici cvokotati i fudbaleri iz Bilbaoa.

Za foteljaše - nema zime

Za razliku od igrača i njihovih hladnih svlačionica, funkcioneri ne moraju da brinu - grejanje njihovih kancelarija ne zavisi od toplane Vojske Srbije.

Predstavnicima Vojske Srbije su dozlogrdila prazna obećanja predstavnika Partizana, koji godinama najavljuju da će obaveze izmiriti u ratama. Crno-belima je grejanje isključeno i prošle sezone, tada su dve strane pristale na reprogram duga, samo što je Partizan uplatio svega jednu ratu! Ovog puta, Vojska Srbije ne želi da bude nasankana, već je preventivno i pre početka grejne sezone prestala da sarađuje sa crno-belima.

Dolaskom hladnijih dana sve ovo može da izraste u ogroman problem jer bi fudbaleri Partizana radili u nehumanim uslovima, sličnim onima kakve su imali prošle sezone i kada se na hladne svlačionice žalio tadašnji trener fudbalera Marko Nikolić. Sada slična situacija čeka Drulovićeve izabranike.

2024 © - Vesti online