Ponedeljak 19.10.2015.
17:26 >> 18:45h
Vestionline

Mitrović se oglasio: Ljudi, hvala vam!

Predrag Bajić, Miroslav Jeremić
Saosećajan: Aleksandar Luković

Njegov kolega iz fudbalskog kluba Aleksandar Luković kaže da Mitrović mora da se ponaša po onoj narodnoj strpljen-spasen. Nekadašnji reprezentativac Srbije je zbog povrede Ahilove tetive dugo odsustvovao sa terena i savršeno zna kako se oseća mladi krilni centar.

- Znam kako se oseća, jer sam i ja bio u situaciji da zbog povrede, doduše tetive, a ne kolena, odsustvujem više meseci sa terena. To sam mu i rekao. Luka je mlad, i neophodno je da razume da su, nažalost, i povrede deo sporta. Poželeo sam mu što brži i uspešniji oporavak, i savetovao da mora da zadrži jaku glavu kako bi se na teren vratio još jači. Niko od nas ne sumnja da će Luka po povratku na parket ponovo da zablista i predvodi kolege do novih trofeja - poručio je Luković. 

Nedugo potom oglasio se i Mitrović.

- Desilo se to što se desilo, ja bih bio najsrećniji da nije bilo tako. Takav nam je posao i ovakve stvari su nažalost svakodnevna pojava u svetu sporta. Trudim se da ostanem pozitivan, nasmejan, koliko god je to moguće. Prošao sam kroz ovo i znam šta me čeka - rekao je Mitrović za klupski sajt navodeći da je dobio podršku sa svih strana.

- Moram da zahvalim svima, ljudima iz sveta sporta, neke ranije nisam imao prilike da upoznam, takođe i ljudima iz drugih sfera života. Dobio sam i puno poruka preko društvenih mreža, svima se iz srca zahvaljujem. Rekao sam već, borba nas očekuje, videćemo koliko duga, spreman sam - poručio je malerozni košarkaš.

Mitrovića je tokom dana, među mnogima koji su mu poželeli brz oporavak, zvao i kapiten fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Luković, koji je takođe nakon duge pauze uspeo da se oporavi i vrati na teren.

2024 © - Vesti online