Petak 06.11.2009.
03:04
Vestionline

"Lane": Pobeda nakon četiri godine posta

"Ovo nije samo veliki dan za mene, nego i za Standard i belgijski fudbal. Saznao sam da četiri godine nijedna ekipa iz ove zemlje nije pobedila u ovom takmičenju, što još više daje na značaju. Vidite, mi imamo šansu da odemo dalje, u trci smo za drugo mesto. Da nam je ostala ekipa iz prošle godine, danas bismo već slavili plasman u osminu finala. Da se na lažemo, ovo je najlakša grupa Lige šampiona", poručio je Jovanović.

Reprezentativac Srbije osvrnuo se i na izjavu kapitena Standarda Mohameda Sara, koji je poslednjih dana kritikovao Laneta da nije u službi tima.

"Ja nisam započeo tu temu, a svi znaju koliko ja dajem za svoj klub, i koliko mi teško padne kad loše odigram", završio je Jovanović.

Štutgart je stigao do važnog boda u meču sa Seviljom 1:1, a najzaslužniji za to je reprezentativac Srbije Zdravko Kuzmanović, koji je prelepim golom sa 25 metara postigao izjednačujući pogodak. Trener Švaba Markus Babel pohvalio je igru Kuzmanovića.

"Mnogo nam znači ovaj bod, jer smo ostali u trci za plasman u drugu fazu LŠ. Moram da izdvojim Kuzmanovića, koji je pokazao da je veliki igrač i da nam je bio neophodan. Mislim da je remi najpravedniji rezultat, iako smo imali svoje šanse", kazao je Babel.

2024 © - Vesti online