Ponedeljak 19.10.2015.
12:00
B. R. - Vesti - Foto: A. Čukić

Davidu... od glave do pete

Kao maneken: David Dimitrijević u novoj jakni

Njemu su lekove obezbedili humani ljudi, a jedna od poslednjih donacija koju je uputila zemljakinja Zorica Novaković iz Vijerzona u Francuskoj, rođena Beograđanka, u iznosu od 100 evra uručen je u beogradskom dopisništvu "Vesti" samohranoj majci dvoje dece Snežani Dimitrijević. "Hvala i vama i gospođi iz Francuske", rekla je Snežana pokazujući nam najnoviji izveštaj beogradskih lekara sa Instituta za majku i dete, koji ukazuje da je zdravstveno stanje simpatičnog dečačića pod kontrolom. A onda je usledilo pravo iznenađenje, koje su priredili novinari Humanitarnog mosta.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Povodom je bilo divno pismo stalne donatorke Ljiljane Joksić iz Sidneja i njen dar od 100 dolara. Uzeli smo Davida za ruku i odveli u obližnji Dečji butik. I obukli ga od glave do pete!

Kupili smo mu toplu zimsku jaknu sa krznom i male cipelice "kanađanke" da mu se noge ne smrzavaju u letnjim patikama. Za kraj smo ostavili najslađi poklon - veliki paket slatkiša za njega i njegovu sestricu. Verujemo da će i dobrotvorki Ljiljani Joksić biti drago što smo njen humani prilog iskoristili na ovaj način. Ostatak novca od 11 evra dali smo u koverti majci Snežani Dimitrijević. Hvala u ime "Vesti" našim donatorkama Zorici i Ljiljani.

2024 © - Vesti online