Nedelja 18.10.2015.
20:34
rtl.hr

VB: "Vrckava" Stefani napustila kuću zbog napetog odnosa sa Ervinom

youtube.com/Veliki Brat 2015
Ode najživopisnija stanarka ovogodišnjeg izdanja "Velikog brata"

Cele nedelje Stefani je isticala kako više ne može da bude zatvorena unutar četiri zida pa je tražila razgovor s psihologom što joj je i omogućeno.

Nakon što je u sredu razgovarala s "Velikim bratom" i rekla mu da želi da izađe iz kuće, dobila je priliku da 24 sata razmisli o svojoj odluci i da će joj ako ostane istrajna u odluci, "Veliki brat" omogućiti izlazak. Tada je na nagovor ostalih stanara ipak odlučila da ostane, ali događanja u "Kući", napet odnos s Ervinom s kojim je prekinula romansu i stalne svađe ipak su bile previše za Stefani.

Splićanka je dobila priliku da razgovara i sa svojom majkom, a nakon svega ipak je odlučila da napusti "Kuću" što je i učinila. Sve to je izazvalo tugu i nezadovoljstvo u "Kući", a posebno je emotivan bio Rade, koji je plakao kao kiša. 

Stefani će zasigurno ostati zapamćena kao jedna od najživopisnijih stanarki ovogodišnjeg izdanja "Velikog brata". Za vreme boravka, od Stefani smo mogli videti i suze i smeh, puno pevušenja, a nedavno je proslavila i 21. rođendan u krugu stanara. Najviše se povezala sa Zoricom u kojoj je videla majčinsku figuru u "Kući" i od koje je dobila najviše podrške.

2024 © - Vesti online