Četvrtak 13.05.2010.
18:01
Vestionline

Mihajlović menja Murinja?

Italijanski mediji prenose da se prvi čovek Intera Masimo Morati pomirio sa činjenicom da Portugalac nema više motiva i da ne voli italijanski fudbal. Murinjo je izjavio da želi da nastavi u karijeru u Španiji, ali nije precizirao kada, uz napomenu da ne misli na ništa drugo, osim na mečeve protiv Sijene i Bajerna.

Italijanski mediji tvrde da postoji plan "B", iako je Inter demantovao da će Portugalac da napusti klub na kraju sezone. Morati smatra da bi Mihajlović bio odlična zamena za portugalskog stručnjaka. Prvi čovek Intera tvrdi da srpski trener poznaje ambijent, okruženje, sistem rada, ali i ima ogromnu podršku navijača.

Murinjovim odlaskom bi započela nova era, podmlađivanje tima, a Mihajlović bi bio zbog toga bio logično rešenje.

Međutim, sportski direktor Katanije Pjetro Lo Monako demantovao je pisanje italijanskih medija da bi Mihajlović na kraju sezone mogao da preuzme Inter.

"Mihajlovich u Interu? Hajde da za promenu pričamo o nečemu ozbiljnijem", kratko je izjavio Lo Monako i dodao da Miha ima ugovor sa sicilijanskim klubom do juna 2011. godine.

Mihajlović je igrao za Vojvodinu, Crvenu zvezdu, Romu, Sampdoriju, Lacio, a karijeru je završio u Interu. On je dve godine bio pomoćni trener Robertu Manćiniju u Interu, a pre Katanije trenirao je Bolonju. 

2024 © - Vesti online