Četvrtak 13.05.2010.
17:38
24 sata rs

JK: Posle Arene, spektakl i na Ušću?!

Jelena Karleuša želi da ovim koncertom obeleži prvih 15 godina na našoj sceni, pa je spremila ogromnu binu površine od 550 m2, koja neće imati klasičan oblik. Više puta je naglasila da će svaku pesmu otpevati uživo, iako to njene koleginice iz svetskog šou-biznisa ne rade.

Bezbednost na prvom mestu


Jelena je istakla da je zamolila grad Beograd i policiju Srbije da podignu nivo bezbednosti na koncertu, kako bi prvenstveno deca, koja su njeni najbrojniji fanovi, bili apsolutno bezbedni u gužvi koju očekuje.

 

"Moje ćerke neće biti na koncertu pošto su jako male i one u to vreme već ležu da spavaju. Kad je već reč o deci, pročitala sam tekst da sam ja nudila karte deci svojih prijatelja, što nije tačno, ali mi je to dalo dobru ideju da kolegama koji će biti na mom koncertu poklonim karte za njihovu decu", rekla je Jelena.

Ipak obeležavanje 15 godina rada biće uskraćeno za pesme sa prva dva albuma, pošto su te pesme bile u, kako kaže Jelena, "etno fazonu”, a kompozicije sa kasnijih albuma, koje takođe imaju prizvuk etna, biće ponovo aranžirane u elektro-pop zvuk, u kom se poznata pevačica pronašla pre nekoliko godina.


Više puta je i ponovila da je tokom višemesečnih priprema za koncert puno suza i znoja prolila, ali da jedva čeka da koncert počne i da joj svaki sat do nastupa deluje kao godina.


"Sa mnom na bini će biti bend koji će svirati uživo, prateći vokali, kao i 25 plesača, koji će se smenjivati u koreografijama. Ceo nastup je izdeljen u četiri celine i za svaku od njih je spremljen specijalni kostim, koji je kreirao Darko Kostić,"kaže Jelena i dodaje:

"Moram da istaknem da nisam poput nekih kolega pevača delila karte za svoj koncert, već su sve karte prodate iako cene nisu nimalo jeftine. Ja sam nedavno pristala da sledeće godine u ovo vreme napravimo još veći spektakl na Ušću, dok se oko ovog koncerta razmišljamo da li da napravimo još jedan odmah sutradan, 16. maja, zbog velikog interesovanja".


Ona je rekla da očekuje na koncertu brojne ljude i one koji ne vole njenu muziku, ali žele da vide jedan pravi spektakl.


"Ja sam na početku govorila šta želim i svi su mislili da sam megaloman i da to nije moguće u Srbiji, ali u subotu ću pokazati da sam ja bila u pravu", kaže Jelena.

2024 © - Vesti online