Subota 17.10.2015.
09:05
alo.rs, Vestionline

Čanak bio sa seljankom... pardon, balerinom!?

Medija centar Beograd
Ako vas ovakva pojava ne zavede, nijedna neće: Nenad Čanak

- Dok smo pričale, ona mi se poverila kako je bila sa njim zbog para i sigurnosti. Kada sam je pitala da li je bilo emocija među njima, ona je samo frknula i nasmejala se. Osetila je lovu i kod tebe, zato se loži - pričala je Stanija dok je sedela u Kristijanovom krilu.

Zeznula se, sama otkrila o kome je reč

Pošto je čitavu priču čula balerina, odmah je skočila.

- Nemaš pravo da pominješ Čanka - pobunila se Jelena, i tako otkrila o kome je reč, jer Stanija nije izustila ime političara, i nastavila:

- Šta ti ima da komentarišeš našu vezu, ti koja se je*eš za 20 evra. Nema kome nisi nisi pušila. I Željko Mitrović to zna, zato te je i pozvao u "Farmu" - siktala je Miloševićeva, dok se Stanija smeškala, uvijajući se u krilu Golubovića.

Nema razloga za ljubomoru, gde gori

- Nemaš razloga da budeš ljubomorna na mene, nisam ti pretnja kada je Kristijan u pitanju, a ti dobro znaš šta te čeka sa njim kada izađeš. Ne znam gde je problem i gde gori, pa me stalno napadaš - poručila joj je Stanija.

Njih dve su čitavu noć se borile koja će biti bliže Kristijanu, dok su se međusobne rasprave ticale koja je od njih dve imala seks na imanju.

Novinari lista Alo! pokušali su da provere da li su Jelena i Čanak zaista bili u vezi, kontaktirali su i političarevu PR službu, ali za sada nisu dobili odgovor.

2024 © - Vesti online