Petak 16.10.2015.
10:15
alo.rs

Kristijan: Stanija, daj da uđem u tebe kao u ambasadu

TinyPic/printscreen
Kristijan i Stanija, to su srca dva, ljubili se grlili... ♥

Farmeru očigledno nije bilo lako što je spavao u istom krevetu sa starletom, koju je u postelji sve vreme ljubio.

"Ni majka ti ovo neće oprostiti"

Njihovu prisnost primetili su i ostali farmeri koji su s vremena na vreme ulazili u spavaću sobu.
- To što si sa Stanijom legao u krevet, to ti ni rođena majka neće oprostiti, a kamoli žena - rekao je Kristijanu Saša Katančić.

Kako bi pravio društvo Staniji, koja je zbog temperature ležala u krevetu, Kristijan se zavukao pored nje u postelju. Ona je istog trenutka legla na Golubovićeve grudi i obrglila ga nogama, dok joj je on šaputao nežnosti i ljubio je sve vreme.

Iako se pravila da je zaspala, Dobrojevićeva je pomerala guzu kako bi probudila strasti kod Kristijana. U trenutku kada je Stanija uvukla ruke pod pokrivač, koji je ubrzo počeo da se pomera, režija je prebacila kamere na scenu u dnevnoj sobi.

Šta god da se događalo ispod pokrivača, sasvim je sigurno uzbudilo farmera, ali i naljutilo što akciju nije mogao da sprovede do kraja.

- Daj, bre, Stanija, da uđem u tebe ko u ambasadu. Skini više te gaće i prestani da mi daješ sebe na kašičicu. Zaboravi na kamere i opusti se. Daj mi to što treba i ne femkaj se više - poručio joj je Kristijan nakon što su više od sat vremena proveli pod pokrivačem.

2024 © - Vesti online