Četvrtak 15.10.2015.
14:58
Tanjug

Daniel Kajmakoski dobitnik MTV nagrade

Reuters
Prvo MTV priznanje za mladog pevača iz Makedonija: Daniel Kajamkoski

Najbolji regionalni izvođač, po mišljenju publike, osvojio je najveći broj glasova u protekle četiri nedelje. Dobijanjem ovog priznanja Kajmakoski dalje nastavlja trku za osvajanje još jedne nagrade - MTV Best Europe Act , saopštio je MTV.

Glasanje za ovu kategoriju počinje na sajtu www.mtvema.com i trajaće do subote, 24. oktobra u ponoć. Šest pobednika iz svih krajeva sveta, odnosno po jedan pobednik iz Evrope, Severne Amerike, Latinske Amerike, Afrike i Indije, Australije i Novog Zelenada i Azije, biće objavljen 25. oktobra na svečanosti dodele 2015 MTV EMA nagrada u Milanu.

Nominacije

Po broju nominacija prednjači Tejlor Svift sa devet MTV EMA nominacija. Sledi je Džastin Biber sa šest nominacija koje mu je obezbedio najnoviji singl "What Do You Mean . Prate ih Ed Širan, "One Direction" i Mark Ronson.

Kajmakoskom je ovo prva osvojena MTV Best Adria Act nagrada.

- Sama nominacija, u kategoriji sa priznatim muzičkim imenima, za mene je bila ogromna čast i priznanje. Ova nagrada je ogromno iznenađenje, a ujedno i velika motivacija u daljoj karijeri - rekao je Kajmakoski, dodavši da se zahvaljuje svima koji su glasali za njega.

Izvođači koji su pored Kajmakoskog bili nominovani za MTV Best Adria Act nagradu bili su - 2Cellos, Marčelo, Sašje i "Hladno pivo".

Kao što je ranije objavljeno, voditelji 2015 MTV EMA biće pop pevač Ed Širan i manekenka Rubi Rouz, dok će muzičke nastupe imati Farel Vilijams, Ed Širan i Rudimental, Eli Golding, Džejson Derulo...

Dodela MTV EMA nagrada događaj je koji svake godine slavi najbolje umetnike iz celog sveta. U pitanju je muzička platforma koja se prenosi na 60 MTV kanala širom sveta.

2024 © - Vesti online