Sreda 14.10.2015.
11:19
Blic.rs

Dobio ulogu Bonda zahvaljujući grupnom seksu!

zactwallpaper.com
 

Lejzenbi je radio kao maneken u Londonu, a ponuda da igra Džejmsa Bonda došla je sasvim slučajno nakon što je 1986. Šon Koneri rešio da više ne želi da igra britanskog špijuna.

Lejzenbi je uspeo da dobije ulogu iako nikada pre toga nije govorio pred kamerom, nikada pre toga nije sreo glumca, niti mu je palo na pamet da bi mogao time da se bavi. A sve je počelo jednim grupnim seksom.

Reuters
Danas izgleda ovako: Džordž Lejzenbi

- Moj prijatelj i ja bili smo u "trojci" sa jednom devojkom. Nakon toga, on me je zamolio da mu pomognem jer mu je devojka sutradan dolazila u grad, a on je zakazao izlazak sa drugom devojkom, koja je bila filmski agent. Trebalo je da je odvedem na privatnu bioskopsku projekciju za poznate. Njeno ime bilo je Megi Abot, i ona je bila jedan od vodećih kasting agenata u Engleskoj, ispričao je u jednom intervjuu Lejzenbi.

Dodao je da ga je nedugo zatim Abotova pozvala i rekla da misli da je pravi izbor za jednu ulogu.

- Pitao sam je koje je ime filma, ona je rekla da ne može da mi kaže. Spustio sam slušalicu i zaboravio sam na to, jer nisam verovao da mogu da glumim. Vratio sam se u London nakon tri nedelje, a drug, sa kojim sam imao "trojku", nagovorio me je da je kontaktiram, i zajedno smo otšli na kasting. Tada sam saznao da se radi o Džejmsu Bondu. Nabavio sam "roleks" sat i unajmio krojača za odelo. Otišao sam kod istog berbera koji je šišao Šona Konerija, kazao je Lejzenbi.

Na kastingu je uspeo da impresionira producente Harija Salcmana i Alberta Brokolija, i slagao ih da je glumio u nekim filmovima. - Te večeri sam imao prvi čas glume, a sutradan sam upoznao režisera Pitera Hanta. Njemu sam priznao da nikada do sada nisam glumio, a on je počeo da mi se smeje, ali je bio i oduševljen, i tako je sve počelo.

Prethodno je morao da prođe nekoliko testova, pa su mu tako doveli prostitutku da bi proverili da li je gej. Na probi jedne scene sa ruskim rvačem, slučajno ga je udario. - Tada mi je Salcman prišao, uhvatio me za ruku, odveo me do zida i rekao mi: Uzimamo tebe.

Lejzenbi se na setu posvađao sa rediteljem, pa sa njim nije razgovarao do kraja snimanja, a komunicirali su samo preko njegovih asistenata. Uprkos tome, odradio je sjajan posao, i film je postao jedan od najomiljenijih iz Bond franšize. Uloga Bonda donela mu je veliku popularnost.

Lejzenbi danas ima 75 godina i tvrdi da je najbolji Džejms Bond bio Šon Koneri, jer su ga svi ostali samo kopirali. 

2024 © - Vesti online