Sreda 14.10.2015.
09:02
Tanjug

Milinković o smeni, tituli, Surdulici...

FK Partizan
Veruje: Zoran Milinković

- Čeka nas pun stadion i veoma motivisan domaćin. Očekuje nas težak meč, Radnik je veoma iskusan tim. Moramo da zbijemo redove i zabeležimo pobedu u Surdulici - rekao je Milinković.

On je dodao da ima dosta problema oko sastavljanja tima jer je dosta fudbalera ne igra iz raznih razloga.

- Nije tajna da neće igrati Andrija Žiivković, Oumaru, Balažic i Saša Ilić, dok su suspendovani Lukić i Fabrisio. Zbog reprezentativnih obaveza biće odsutni Šaponjić i Glavčić, a dobro je da su se od povreda oporavili Jevtović i Ninković. Da mogu da biram voleo bih da imam sve igrače na raspolaganju.

Milinković je kratko prokomentarisao medijske natpise da će ga po završetku polusezone zameniti Veljko Paunović.

- Interesantan mi je tajming jer je uoči utakmice, tako je bilo i protiv BATE Borisova. Poštujem svačiji stav, ali kakav bih sportista bio da ne verujem u svoj posao - rekao je šef struke crno-belih.

Utakmica 13. kola Super lige između Radnika i Partizana počinje u 17 časova

Prema njegovim rečima ekipa će se boriti do kraja za šampionsku titulu, iako ima 12 bodova zaostatka za Crvenom zvezdom.

- U svakom formatu takmičenja, Partizan će izgarati i ići do kraja, ostalo je još mnogo mečeva. Tu obavezu imamo zbog svoje veličine i navijača. Iako se u dobrom delu javnosti komentariše kako mnogo zaostajemo, ali u sportu se na kraju vadi presek. Svaka ekipa ima uspone i padove - zaključio je Milinković.

2024 © - Vesti online