Utorak 13.10.2015.
10:06
alo.rs, Vestionline

Maja Nikolić: Izgubila sam tri bebe

youtube.com/Happy Tv
Maja Nikolić

Naime, pevačica se poverila Kristijanu Goluboviću dok su sedeli u izolaciji i otkrila da je imala tri spontana pobačaja, kao i da ima samo jedan jajnik. Dok je Nikolićeva prepričavala svoj život, Golubović ju je posmatrao u šoku.

- Teško mi je i previše je hladno ovde u izolaciji. Imam jedan jajnik, izgubila sam troje dece. Zbog toga moram da spavam ispod tri ćebeta, u jakni i s dvoje pantalona. Imala sam strašnu dramu kada sam u avionu izgubila plod, tada me je stjuardesa zašivala gazom jer u avionu nije bilo konca. Morali su da prekinu let i kada smo sleteli, u bolnici sam dobila šest boca krvi i od tada imam heliko bakteriju. Izgleda da je u nekoj od tih transfuzija bila bakterija kada sam je kasnije ja dobila - ispričala je kroz suze Maja, koja je pored toga dodala da nema tablete koje koristi za ovu bakteriju.

- Popila sam sve tablete, sada pijem neke slabije. Apelujem na zadrugu da mi kupi one tablete i da mi da jače kako ne bih imala bolove koje imam trenutno, pošto mi je strašno loše - poručila je Nikolićeva.

Kristijan je bio iznenađen i rekao da za sve to nije znao i da je pevačica veliki borac kada je uspela sve to da prebrodi.

2024 © - Vesti online