Ponedeljak 12.10.2015.
18:14
alo.rs

"Plaši me koliko je Stanija opsednuta mnome

instagram.com/@sorajavucelic
Sramota je što je dovode u vezu sa Stanijom: Soraja Vučelić

- Stanija mi namešta priče s njenim smešnim muškarcima. Kao što sam već rekla, poznajem dečka koji me je ljubazno zamolio da se slika sa mnom zbog njegove sestričine, i to sam i prihvatila. Bila sam pozvana da budem specijalni gost u njegovoj kafani, koju, kad smo kod njenih tvrdnji, ona predstavlja kao svoju, nadajući se da mediji neće saznati za paravan. Sa dotičnim dečkom nemam nikakav drugi odnos, osim ako je u pitanju gostovanje. Dečko nas je ispoštovao, došao po nas u Beograd, vratio nas, bio krajnje ljubazan, tako da nema razloga da o njemu više govorim jer dotična starleta to i hoće. Sigurna sam da je ona namestila celu ovu priču jer jedino je on imao tu sliku u svom telefonu, a ona pristup telefonu. Toliko je opsednuta sa mnom da me plaši. Ne prođe nijedan dan na farmi da me ne pomene, a kad me drugi pomenu, ona eksplodira, baš kao balerina kad je rekla da sam ja za nju svet izmislila, pa je Stanija pokazala ko je zaista i koristila rečnik najgore uličarke da je uvredi - kaže Soraja i dodaje da joj se Milan udvarao.

- Ne mogu da lažem i da kažem da mi nije pisao i udvarao se nekoliko meseci, ali sve se završilo na tome jer sam ja u to vreme bila u vezi s jednim dečkom. Milan je fin dečko i samo dovođenje u vezu sa Stanijom, za koju svi znaju ko je i kakve priče kruže, ne priliči mu. Mene je kao ženu sramota što me dovode u bilo kakav kontekst s njom, ali ja ne znam način kako da se rešim te žene da me više ne pominje i ne bavi se mojim životom - kaže Vučelićeva.

- Ona se bavi Sorajom Vučelić već dve godine. Svaku pojavu u medijima koristi da me pomene i spletkari kao sad što mi je namestila ovu aferu kako bi od sebe napravila žrtvu kojoj sam ja otela dečka i ovim želi samo da skrene pažnju sa Zoričine tvrdnje da se bavi prostitucijom i da je deda Žika uveo u svet prostitucije. Ja stvarno više ne znam kako tu starletu da skinem sa grbače jer ona u medijima traje samo zbog dovođenja u kontekst sa Sorajom Vučelić. Nikad ne bih ni prstom pipnula nekog ko je bio s njom, tako da neka izmisli nešto drugo, u ovo joj svakako niko nije poverovao. Svako ko me poznaje zna da nemam dodirnih tačaka sa sličnim muškarcima i ženama kao ona, tako da mi jedino preostaje da potražim stručnu pomoć po pitanju njenog promovisanja preko mene jer mi je dosta više nje. Imam toliko napadnih fanova, ali ona je preterala. Ne znam zašto sam joj toliki trn u oku s obzirom na to da je starija od mene i da nemam dodirnih tačaka sa tim njenim svetom i poslom kojim se bavi, tako da neka se već jednom okane mene i objasni ko su deda Žike i komandiri za koje je razotkrivaju pevačice sa farme - poručila je Soraja Vučelić.

2024 © - Vesti online