Nedelja 11.10.2015.
09:31
alo.rs

"Balerina i Kristijan su imali seks iza ograde, to svi znaju"

youtube.com/Farma Official Channel
Otkrila brojne pikanterija sa Farme: Jelena Krunić

Naime, Krunićeva je rekla da su Jelena Milošević i Kristijan Golubović imali seksualni odnos krišom iza ograde, kao i da je Kristijan opterećen ženama.

- Kristijan je iskompleksiran, verovatno mu fali nešto, pa mora da ima sve žene ovog sveta oko sebe. Dosta mu je što ima onu što ga masira, onu što mu nabija prstence, onu što igra oko njega, pa se zna šta rade preko ograde, kad se skinu bubice - rekla je Krunićeva aludirajući na balerinu, što je potom i potvrdila.

- Kristijan i balerina su se kresnuli, svi to znaju. Jasno je i zašto se kresnula, balerina se je*e zbog glavne nagrade. Ako uđete u Violetin dosije, shvatićete o čemu se radi. Sad je balerina zaljubljena u Vladu. Na rakijadi je skakala na njega, napadala ga, nabijala se Aci, jedno veče je napadala i Radeta, ali je samo s Kristijanom imala seks. Mislim da ostale farmere muva Kristijanu u inat - rekla je Jelena bez dlake na jeziku i istakla da Kristijan, po njenom mišljenju, nije nikakvo oličenje pravog muškarca.

Tijana je prostitutka!

Konflikt između Tijane Đuričić i Kristijana Golubovića rezultirao je i fizičkim nasiljem, a netrpeljivost je počela još pre Tijaninog ulaska u rijaliti. Krunićeva tvrdi da je istina ono što farmeri govore o "kraljici silikona", kao i da je Kristijan imao odnose s njom pre ulaska u rijaliti.

- Čuli su gledaoci šta se priča o Tijani na imanju, to je sve istina. Tijana je prostitutka, a Kristijan je verovatno prvi probao, pa je zato tako okarakterisao - rekla je Jelena.

- Ma kakav je on muškarac, rekao je sve o sebi kada je krenuo da udari ženu. Kristijan nije normalan, on je istripovan da su sve žene zaljubljene u njega. On je u devedesetim godinama, jeste li videli kakav je krevet sebi napravio, bože me oprosti, kao da je grob. To što on ide okolo i priča: “Ova je zaljubljena u mene, ona je zaljubljena u mene” i što zna da zakuca tri eksera, a četvrti sebi u prst, to je njegov problem. On misli da je bio neko i nešto devedesetih, sve je to super, ali to ne znači da je bogom dan - zaključuje Krunićeva, koja je zadobila hematom kada je Kristijan udario u žaru svađe s Tijanom Đuričić.

youtube.com
Opsednut ženama: Kristijan Golubović

- Nakon udarca sam dobro, mislim da me čovek nije udario namerno, hteo je samo da me skloni sa sebe. Ja imam taj poriv da delim pravdu, on je skočio na Tijanu, a ja sam htela da ih razdvojim i tada me je udario. Imala sam hematom i hteli su da me vode u ambulantu u Barajevu, ali ja nisam htela jer sam znala da će policija doći i da će opet tražiti izjavu, kao što su Maji tražili kada je imala povredu rebra, a ja nisam želela nikome da pravim probleme - ispričala je Jelena, kojoj su svi zamerali količinu alkohola koju konzumira.

- Ja sam pila na sve tri žurke, a između toga sam možda još pet puta popila, ali nisam bila spremna na to, pa sam loše reagovala na alkohol. Veliki alkoholičar svako veče pije, ja sam jednom ili dva puta u sedam dana. Veliki alkoholičar ne pravi scene, kao što sam ja, jer sam loše reagovala na piće, a ko je pravi alkoholičar, to se zna - zaključila je Krunićeva.

Maja se ne kupa i stvari su joj prljave

Jelena Krunić prokomentarisala je turbulentan odnos između Kristijana i Maje Nikolić.

- Maja bi se kresnula s Kristijanom na jedan zato što odlično zna da je Kristijan favorit za pobedu i on će najverovatnije pobediti - rekla je Krunićeva i dodala:

- Maja Nikolić je najprljavija, Kristijan je to video kad je bio sluga. Pije šaku lekova i jako je neuredna, stvari su joj prljave i ne kupa se boga pitaj koliko.

2024 © - Vesti online